Napi horoszkóp - 2016-10-15

Kos

Kedves Kos! Heves szükségét érzed ma a megértésnek, a szerelmeskedésnek. Ezúttal nem ismeretlen vizeken vágyakozol hajózni, hanem partnerében igyekszel felszítani a régi tűzet. Kísérleted sikerül: újult erővel lángol fel kettőtök között a szenvedély. Feledhetetlen perceket élhettek meg együtt, használd ki hát ezt a gyönyörű napot.

Bika

Kedves Bika! Kizárólag azokat a kapcsolatokat szereted, amelyek viszonosak: „én is neked, te is nekem!”. Egyébként nincs sok értelme kapcsolatról beszélni. Ezért lehet a család, a barátság, a szerelem óvó, megtartó közeg. Örülj annak, hogy párkapcsolatod viszonylag kiegyensúlyozott, és jól működik. Törekedj arra, hogy ez így is maradjon!

Ikrek

Kedves Ikrek! Ne sajnáld az egész napot pihenésre fordítani, mert a következő hét igen csak kimerítő lesz. Helyesen teszed, ha lemondod az esti programot, mert az éjszakába nyúló összejövetel fáradalmait két nap alatt sem tudnád kiheverni. Azért a pihenésen nem csak heverészést kell érteni, egy mozi előadás, egy hosszú séta is pihentető lehet.

Rák

Kedves Rák! Kicsit ingerlékenyebb vagy a kelleténél, és szerelmi kalandodban is bizonytalan vagy. Érzelmileg mostanában amúgy is ingatag vagy, bár szerencsére azért nem tragikus a helyzet. Ha valamelyest józanabbul mérlegelnéd a körülötted folyó dolgokat, belátnád, hogy nincs okod idegességre. Az egészségedre viszont figyelj oda!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Hunyni látszik az Oroszlán tüze, ma nem olyan vehemens, mint máskor. Inkább arra vágysz, hogy békén hagyjanak, de mindez múló hangulatnak bizonyul csupán. Könnyen előcsalogathatnak barlangodból, ha kedvedre való mulatság kínálkozik. Már pedig mindig akad valaki, aki az Oroszlánt táncba hívja.

Szűz

Kedves Szűz! A szerelemben, vagy a családi életben érnek ma váratlan, de nagyon kellemes meglepetések. Ez mindenképpen valami kiemelkedő, a család sorsát is befolyásoló esemény lesz. Vagy a kezedet kérhetik meg, vagy gyermekáldás ütheti fel a fejét. Ezt a napot tehát mindenféleképpen érdemes emlékezetessé tenni.

Mérleg

Kedves Mérleg! Minek is örülhetnél ezen a napon, hiszen fáradtan, meggyötörten ébredsz. Nem igazán vagy aktív ezen a napon, így a szokásos szombati takarítás is elmarad, de még csak ebédet sem főzöl. Valamilyen negatív hatás tart hatalmában. Próbálj kitörni ebből a kedvezőtlen helyzetből, különben magával sodor az ár!

Skorpió

Kedves Skorpió! Nincs jobb időtöltés, mint egy kiadós kirándulás. Meg kell feledkezned a hétköznapi robotról, az egymásba érő éjszakai munkákról, a monoton, ismétlődő problémákról. Ha kiszabadulsz a természetbe, meglátod, egy csapásra megszűnik minden baj. A dolgok visszanyerik valós értéküket, nagyságukat, és értelmüket.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ezen a hétvégén is a munka lázában égsz. Hiába, na neked való feladatot kapsz, egyszerűen nem vagy képes ellenállni. Rólad aztán igazán nem mondható el, hogy hivatásod megszállottja vagy. Ráadásul egy olyan ismerősöddel is összefuthatsz, aki segítségedre lehet, feltéve, ha van türelmed végighallgatni az illetőt.

Bak

Kedves Bak! Elfacsarodik a szíved, olyan dolgok esnek meg közvetlen környezetedben. Ami megtörtént, azon nem lehet változtatni, de elgondolkodni érdemes rajta. Ha úgy érzed, hogy a leborulásig hálásnak kell lenned valakinek, mégis vedd fontolóra, hogy nincs-e más módja a ragaszkodás kifejezésének. Hidd el, érdemes!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A pihenés első napján még mindig a vállalkozások sikere foglalkoztat, ami nem helyes. Ha akkor, amikor kellett, valóban nyugodt, és körültekintő voltál, akkor most kár izgulnod. Ha viszont kapkodtál, és hebehurgya voltál, akkor már úgyis teljesen mindegy. Szeretteid is érzik, hogy képtelen vagy leengedni.

Halak

Kedves Halak! Túl vagy hajtva, túl sokat vállalsz magadra, és túl gyakran dobnak be a mély vízbe. Csoda, ha elteper a fáradtság? Egyetlen vágy dolgozik benned: ne kelljen végre dolgoznod. Végül is nem kívánsz lehetetlent, elérkezett a hétvége, jogod van a lazításra. Ezt azonban ne hirdesd nagy hangon, mert lesz, aki kétségbe vonja.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL