DIVAT

Nagy nyári topántrend

Szerző:
Szabó Anna
A cipő fontos kelléke az öltözetnek. És, hogy mi a trend idén? Szalagok, pántok, csatok és élénk színek. Fazonok tekintetében pedig a retro jelleg dominál.

Peep-toe

A peep toe egy ’lyukas orrú’, magas sarkú fazon, melyből létezik pántos, és hátul nyitott változat is. Ezek a típusú cipők kifejezetten nőiesek, ami ugye az idei tavaszi/nyári divat alapfeltétele.


Hogy mivel hordható? Jól mutatnak cicanadrággal és a most divatos szoknyákkal is.



Sztárok kedvence

A retro nevében, gyakorlatilag bármeddig képesek a divat diktátorok visszatekerni az idő kerekét. Most épp az Ókorban ismeretes sarut, azaz sokpántos, lapos szandált célozták meg. Barátkozz ezzel az új fazonnal is, mert a gazdagon díszített változata már a sztárok körében is népszerű.



Telitalp és magas sarok

Idén megint divatos a telitalpú szandál. A pántos-szalagos-csatos szandál, legyen akár parafa, akár fa a talpa, nagyon kényelmes viselet. Ráadásul a szalagos változatok sokkal formásabbá teszik a bokát.


Még mindig balerina

A balerinafazon egy kicsit átalakult az előző évekhez képest: már nem a teljesen kerek orr, hanem a hosszúkásabb vagy a szögletesebb a menő. A lényeg, hogy valami kis díszítés mindenképpen legyen rajta: masni, csatocska, bármi.



Városi szandál és strandpapucs

Ha eddig a strandpapucsot részesítetted előnyben, akkor rossz hírünk van, mert ez a viselet visszaszorulóban van, legalábbis a városban. Vízparton azonban még mindig sikkes lehetsz benne.



Tinik és a tornacsuka

Évek óta látjuk a fiatalok lábán a tornacipőt és a sportcipőket. Ennek örömére a sport márkák, egyre nagyobb választékban jelennek meg utcai kollekciókkal.


Hogy mivel hordható? Farmerhez, sortokhoz, vagy miniszoknyához is felveheted.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL