Napi horoszkóp - 2016-10-13

Kos

Kedves Kos! Kialudtad tegnapi ijedelmedet, és talán már nem is bánod, hogy kitértél valami elől, ami fontos lehetett volna. Ha beledugtad volna a fejedet a nem kívánt hurokba, most azon keseregnél. A csillagok ma kedvezőtlenül befolyásolják a közérzetedet. Felzaklatnak, elbizonytalanítanak. Amit ma elrontanál, jobb holnapra halasztani.

Bika

Kedves Bika! Ideje már a számvetésnek, hiszen közeledik az év vége. Lajstromba kell venned, mit végeztél eddig, és mit kell még elvégezned. Tárgyilagosan látod a hibákat, elmaradásokat, és nem értékeled túl az elért eredményeket sem. Világosan kirajzolódnak előtted az elkövetkezendő hetek, hónapok teendői. Ma eldől, hogy s mint tovább.

Ikrek

Kedves Ikrek! Újra itt vannak a sikerek, megint roppant leleményesen oldasz meg egy bonyolult feladatot, és természetesen most sem kértél senkitől segítséget. Egyedül szereted végigcsinálni feladataidat, és a babérokat sem kívánod megosztani senkivel. Ami azonban egyszer sikerült, nem biztos, hogy legközelebb is beválik.

Rák

Kedves Rák! Nem túl sikeres a mai nap, bár különösebben nincs okod panaszra sem. Ma megpróbálkozhatsz az előretöréssel, kiváltképp érzelmi téren. Ne törődj annyit a részletekkel, most inkább nyomasztóan hatnak rád. Sportolj addig, amíg csak ki nem fáradsz, ezzel legyőzheted a benned munkálkodó kellemetlen gondolatokat.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Humorérzéked könnyen átsegíthet egy olyan napon, mint ez a mai. Mindenkinek lehet rossz napja, de ez is csak felfogás kérdése. Ha nem gondolsz rá, egy-két óra alatt felderülsz. Addig, pedig jobb, ha csendben dolgozol, különben elrontod mások kedvét is. Inkább dobd fel kollégáidat egy tréfával, és máris jobban érzed magad.

Szűz

Kedves Szűz! Mikor túl sok program jön össze, az a baj, ha pedig semmi, akkor az nem tetszik. Pedig ez utóbbiba ma bele kell törődnöd. Örülhetsz, ha egyáltalán megcsörren a telefonod, vagy rád nyitja valaki az ajtót. És ha netán nem, akkor se aggódj, rád fért már egy nyugalmas nap. Vedd elő többször megkezdett könyvedet!

Mérleg

Kedves Mérleg! Sajnos rossz hírt kapsz telefonon, mely legkedvesebb barátoddal kapcsolatos. Bárhol ér is az értesítés, ugorj autóba, és mielőbb látogasd meg. Szüksége van rád, sőt, csak te segíthetsz neki. Közben lelkiismeret-furdalással küszködsz, mert az estét családodnak ígérted, de ez a program most valószínűleg elmarad.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ha az érzelem megpróbál a felszínre törni, mindig számíthatsz a józanész kontrolljára, arra, hogy a realitások talaján állva számolsz a megvalósítás lehetőségeivel. Ez most sem történik másképpen. Rosszul számolnak azok, akik azt gondolják rólad, hogy érzelmeid most felelőtlen kalandokba visznek.

Nyilas

Kedves Nyilas! Folytatódik a termékeny periódus. Munkatársaid, üzletfeleid teljes mértékben tekintettel vannak elképzeléseidre, ami szárnyakat ad neked. A mostani teendők nagyon közel állnak egyéniségedhez. Igazán szerencsés embernek tarthatod magad. Vigyázz azonban, nehogy abba a hibába ess, hogy túl könnyedén fogod fel a dolgokat.

Bak

Kedves Bak! Csak morzsák maradtak hátra a tegnapi elintézendőkből. Érdemes totális rendcsinálásba fognod. A takarítással lelki salakjaidtól is megszabadulhatsz, megnyugtató érzést ad a rend. Nem borzolja kedélyedet semmi, egészségi állapotod, kondíciód is javuló tendenciát mutat. Lesz időd arra, hogy a hétvégét csendes poroszkálással töltsd.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Az elmúlt napok fáradalmait, idegfeszültségeit most munkával kell kipihenned. De ne keseredj el, mindjárt itt a hétvége, akkor majd igazán kipihenhetsz mindent, testi, lelki fáradtságot egyaránt. Ezért már most gondold át a hétvégi programodat. Talán ez az utolsó alkalom arra, hogy közösen kirándulj az idén kedveseddel.

Halak

Kedves Halak! Nem maradtál eléggé a felszínen. Hiába, ez már csak így van nálad, aki nem szenvedheti a sekélyes érzelmeket. A mélybe merültél, és most szenvedsz, szervezeted tiltakozik. Talán túl gyorsan, átmenet nélkül tértél meg mélyvízi kirándulásodból? Talán nem hagytál elegendő időt sejtjeidnek az alkalmazkodásra?

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL