4 érv, hogy kereset kiegészítésre van szükséged! - Most tehetsz érte!

 

Gondolkoztál-e már azon...


– Mi történik, ha holnap jön egy váratlan betegség, vagy baleset, és hosszú ideig nem tudsz dolgozni? Van rá terved, hogyan fogod ellátni magad és a családodat a következő időszakban?
– Tudod-e már, miből fogsz élni a nyugdíjas éveidben? Van rá terved, honnan lesz minimum havonta 200-300-400-500 ezer forintod, hogy megélj? Elgondolkodtál már azon,, honnan lesz pénzed minőségi élelmiszerre, a rezsire, az egészségügyi kiadásokra, vagy bármilyen váratlan eseményre?
– Hallottál arról a felmérésről, miszerint egy gyerek felnevelése átlagosan 18 millió forintba kerül? Van rá terved, hogy miből fogod felnevelni a gyerekeidet?
– Mi van akkor, ha a tovább mélyül a gazdasági válságnak nevezett gazdaság átalakulás, és elveszíted a cégedet, a munkahelyedet, netán az egész a vagyonodat?

Neked van B-terved?

Keresd fel az Anyagi jólét - Egyszerűen és Szabadon Facebookos oldalt, ha...


- Pozitív beállítottságú,
- Nyitott gondolkodású,
- Pozitív változásra hajlandó,
- Tanítható,
- Kommunikatív,
- Érdeklődő személyiség vagy.

 

14 érv, ami amellett szól, hogy érdemes egy sikeres csapatban dolgoznod


1. Te döntöd el, hogy mennyi pénzt viszel haza havonta.
2. Kiegészíted a keresetedet, amivel megkönnyíted az életedet, a mindennapjaidat.
3. Könnyedén kiegészíted a fizetésedet, hogy ne kelljen halálra izgulnod magad a havi kiadások miatt, hanem nyugodtan alhass minden éjjel.
4. Európai színvonalú jövedelmet viszel haza minden hónapban, ezáltal anyagi biztonságban leszel, és emberhez méltó színvonalú életet élhetsz. Lesz időd a családodra, a hobbidra.


5. Már a munkád első napján pénzt keresel.
6. Passzív jövedelemre tehetsz szert.
7. 38 éve működő és virágzó cég támogat a munkád során. Büszkén vállalhatod, hol dolgozol, sőt, büszkén vállalhatod ezt a nemzetközi piacon jelen lévő, stabil működésű céget, mely a válságban is helytáll, és folyamatosan fejlődik.
8. Komoly szakmai és anyagi előrelépésre van lehetőséged – ehhez pont rád van szükség, és a személyiségedre. Itt közösen örülünk egymás sikerének, inspirálunk az egyéni sikerek elérésében is,  ellentétben a munkahelyeddel, vagy a vállalkozói szférával.
9. Pontosan tudod, miért, és mennyi pénz jár neked, amit időben, pontosan megkapsz.
10. Az autóösztönző programoknak köszönhetően olyan autód lehet, amilyenről mindig is álmodtál.
11. Nem kell házalnod, erőszakoskodnod ahhoz, hogy biztosítsd magadnak a rendszeres havi keresetedet. Online munkával, az otthonodból, kényelmesen, vagy a már meglévő kötelezettségeid mellett dolgozhatsz, napi 2-3 órában, amikor a szabadidőd megengedi.
12. A cég a keresetedet pontosan, hiánytalanul, időre átutalja (mint az elmúlt 38 évben is tette).
13. Csak rajtad múlik a kereseted (csapattámogatással): ha keveset dolgozol, kevesebbet keresel, ha sokat, akkor exponenciálisan növekvő bevételre teszel szert.
14. Együttműködő, segítőkész, tettre kész munkatársak segítenek abban, hogy minél sikeresebb legyél – mert nekik is ez az elemi érdekük! Egységben százszor többet elérhetünk!


Mi a te legfőbb érved, amiért jobb életre vágysz?
Mi akadályoz meg abban, hogy jóval több pénzt keress, és bebiztosítsd magad?

Keresd fel az Anyagi jólét - Egyszerűen és Szabadon Facebookos oldalt, ha...


- Pozitív beállítottságú,
- Nyitott gondolkodású,
- Pozitív változásra hajlandó,
- Tanítható,
- Kommunikatív,
- Érdeklődő személyiség vagy.

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL