SZÉPSÉG

Új évszak, új illatok

Szerző:
Szabó Anna
A parfüm kreátorok idén is jó pár új illattal rukkoltak elő. Különleges és érdekes összetevők alkotják az idei évben bemutatkozó márkákat. Olvass figyelmesen, összegezz, határozz,  dönts, és válaszd ki azt az illatot, amely a legjobban illik hozzád!
1. Thierry Mugler - AlienEau Luminescente (2008)

A Thierry Mugler egy limitált parfümmel jelentkezett idén, mely egy igazi friss tavaszi virágillat. Kellemes, könnyű, és illékony.

Jellegzetes összetevői: tigris liliom, mandarin, fehér ámbra.



2. Guerlain  - My Insolence (2008)

A My Insolence egy nagyon személyes illat. Olyan, mint egy titkos kert. Egyszerre elbűvölő és lefegyverző. Elődeinél könnyedebb és gyümölcsösebb.

Jellegzetes összetevői: málna, mandula virág, jázmin, pacsuli, vanília és tonka bab.



3. Lolita Lempicka  -  Fleur Defendue / Forbidden Flower (2008)

Annick Menardo parfümőr által kifejlesztett újdonság. Az új, virágos illat természetes, ártatlan de érzéki hatású illatjegyek összessége. Meleg és édes érzetet kelt a mandula és meggy összetevőknek köszönhetően.



4. Joop!  - Jette Dark Saphir (2008)

Keleties illat mandarin, ánizs,  rózsa,  vanília,  szantálfa,  és ámbra összetevőkből.



5. Givenchy  - Ange Ou Demon Tendre (2008)

Alig egy hónapja került a boltokba a Givenchy – Angyal, vagy démon parfümje. Az új orientális virágillata jellegzetességét a mandarin, gyöngyvirág, narancsvirág, és liliom összetevők adják.



6. Lacoste - Dream of Pink (2008)

Limitált kiadásban jelent meg a Lacoste rózsaszín álom parfümje is. Jeges tea és lótuszvirág alkotja az energikus illatot.



7. Chloé  - Chloé (2008)

Anja Rubik modell által prezentált parfüm különlegesség egy szexi, egyedi, de egyben romantikus illat. Kreatív és sikeres nőknek ajánlják, akik őrzik még természetes kisugárzásukat. A bársonyos illat főbb összetevői az őszibarack, magnólia, frézia és lícsi.



8. Escada   -  Moon Sparkle (2008)

A forró nyári esték emlékét idézi az illat, amikor bármi megtörténhet. Szabadságot, flörtöt, életörömöt sugall az Escada új virágos gyümölcsös parfümje.



9. Salvatore Ferragamo - F for Fascinating

Elegáns és ultra nőies illat a feminizmus jegyében. Illatjellemzői: mandarin, jázmin, pacsuli.     



Sztár márkák

A topmodellek és pop hercegnők között egyre nagyobb divat saját parfümmel is megjelenni a piacon. Idén Jennifer Lopez, Kylie Minogue és Celine Dion mutatta be a nagyközönségnek illat újdonságát.

1. Jennifer Lopez   - Deseo (2008)

A ’deseo’ spanyolul vágyat jelent. Az idei év parfüm újdonságának kristály formájú kék üvegben tehát a vágykeltés cseppjei találhatók. 

Jellegzetes összetevői: Bergamot,    Bambusz,   Yuzu,    Frézia,     Jázmin,        Geránium,     Narancs virág,     Mimóza,   Ámbra,     Pézsma,     Szantál és cédrusfa



3. Kylie Minogue - Showtime (2008)

Nagyon vidám, gyümölcsös illat. Az új illat a Kylie-ból áradó életörömöt, ragyogást hivatott közvetíteni. A parfümben a vad eper, kék frézia, rózsafa,  fehér pézsma, és a  vanília illatjegyei keverednek.  


 
3. Celine Dion – Sensational (2008)

Első benyomásra könnyed, üde virágillat, mely kifinomultságot sugároz. Az énekesnő hitvallását fejezi ki a belülről fakadó szépségről.



4. Christina Aguilera (2007)

A fantasztikus hangjáról, érzéki és egyben provokatív stílusáról ismert Christina Aguilera első, azonos nevű illata a tavalyi év egyik szenzációjának számított. Egzotikus, mandarinos gyümölcsszorbet és ribilzitea illatával az énekesnő féktelen energiáját és élettől duzzadó személyiségét foglalja magába.



5. Kate Moss  -  Kate (2007)

A topmodell első parfümjét luxusösszetevőkből komponálták. Gyöngyvirág, mangólia és fekete mimózamag adja a titokzatos, éteri parfüm intenzív illatát.



6.   Britney Spears  - Believe (2007)

A legnagyobb szabadság, ha hiszel önmagadban, hirdeti a parfüm szlogenje. A Believe már Britney ötödik parfümje. Az érzéki és egzotikus illat egy leheletnyi csokoládéaromát is tartalmaz.



7. Naomi Campbell - Cat deluxe at night (2007)

Naomi szintén nem az első illatát dobta piacra. Az ’Érezd az éjszaka csábítását’ a hetedik a sorban. Olyan nőknek készült, akik sokoldalú személyiségek, és szeretik megtalálni a középutat bájos nőiességük és merész, csábító oldaluk között. A szívjegyben olyan friss virágok találhatók, mint a ciklámen és a fejedelmi bazsarózsa.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL