DIVAT

Idén nyáron nosztalgiázunk

Szerző:
Szabó Anna
A nyári ruhák tekintetében múltidéző divathullám söpör végig a kifutókon. A szezont a 60-as, 70-es évek hangulata itatja át. Némely darab a táncdalfesztiválok látványát idézi, a fazonok és a minták pedig az amerikai filmvásznakról lesznek ismerősek.

Habkönnyű cukormáz

Ó, igen! Amerikai álom a 70-es évekből. Vedd csak elő a Grease-t, mindenki derékban kötős, pánt nélküli ruhában ropja rock & rollt. Ez az idei nyár sláger fazonja. A hangsúly a karcsú derékon, gömbölyű csípőn van.



Egyenes és ujjatlan

Az ujjatlan, egyenes szabású mini ruha is trendi. A lenge ruhácska a hatvanas évekből némileg visszafogottabban és lágyabb anyagokból készül. Az esti buliba kis kézitáskával indulj.



Ölts magadra egy impresszionista festményt

A divattervezők színes, nagy motívumokkal jelentkeztek idén, az embernek szinte a szeme is belefájdul a sok geometriai mintába. És ha olyan darabot választasz, mely egy impresszionista festményre hasonlít, igazán trendi leszel.



Hálóingben az utcán?

Na azt azért mégse. Vagy mégis? Nehéz eldönteni némely nyári ruháról, hogy melyik funkcióra tervezték, de sebaj. Tudod mit? Ne is törődj vele. Idén nyáron senkinek nem fog feltűnni, ha véletlenül hálóingben mész ki az utcára.



És mindezt milyen színekben?

Sárga


Narancs





Drapp-fekete



Fekete-fehér


Rózsaszín


Kék


Bordó

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL