Napi horoszkóp - 2016-10-09

Kos

Kedves Kos! Mostanában sokat töprengsz az élet értelmén. Talán egy kihevert betegség, vagy egy éppen ma kezdődő megfázás teszi, hogy élénken foglalkoztatja sorsod, jövőd. Aggasztanak növekvő kiadásaid is, ma különösen elviselhetetlennek érzed a súlyukat. Próbálj elmenekülni kínzó gondolataid elől. Egy színház, vidám társaság, barátok csodára képesek.

Bika

Kedves Bika! Lötyög a konnektor, csöpög a csap… Ha mestert keresel a javításra, akkor többe kerül a leves, mint a hús. Ezért elhatározod, hogy mindent magad csinálsz. A dolog azonban nem olyan könnyű, mint gondoltad, de azért boldogulsz vele valahogy. Légy felettébb óvatos, különösen a villanyszerelésnél! Elvégre az apró sérülések is balesetnek számítanak.

Ikrek

Kedves Ikrek! Tovatűnt a nyugtalanság, újra együtt vagy azokkal, akik máskor is körülvettek. A népes társaság valóban mulattat, de igyekszel kikerülni a reflektorfényből, nem szeretnél a társaság középpontjában lenni. Mivel ők türelmesek, és megértőek, tudomásul veszik ezt a szándékodat, és nem erőltetik a hosszas társalgást.

Rák

Kedves Rák! Kezd beállni a rossz idő, és ettől hullámzó a kedélyállapotod. A változás természetes, de jobban tennéd, ha nem hagynád eluralkodni magadon a gonosz indulatokat. Alaptalanul sértesz ugyanis meg másokat, ha megszáll az ördög. Légy önmegtartóztató, és mértékletes! Meglátod, ez eredményre vezet majd, nem fogod megbánni.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Gondoskodtál arról, hogy ezen a napon ne legyen egy perc nyugtod sem. Ügyeket intézel, teszel-veszel, egyszerre akarod minden otthoni elmaradásodat pótolni. Pedig most jobb volna valami olyan elfoglaltságot találni, amiben örömödet leled, és új erőre kapsz. A hétvége még neked is a pihenésre való, az ügyes-bajos dolgok, pedig megvárnak.

Szűz

Kedves Szűz! Ha nem vagy éppen mozgékony típus, akkor is érdemes lenne ma egy nagyot kirándulni, szép élménnyel ajándékozhatod ugyanis meg magad. De nem csak a kirándulás lesz szép élmény, ha baráti társasággal mész, akkor egy feledhetetlen, vidám nap vár rád. Délután a társasági játékokból tilos kimaradni, ez színezi majd igazán a nap hangulatát.

Mérleg

Kedves Mérleg! Mostanában még a hétvégéket is munkával töltötted, úgyhogy épp itt az ideje egy laza, nyugodt vasárnapnak. Az ebédkészítésen kívül nincs is más teendőd, olvass, nézz TV-t, vagy hallgass zenét! Az a fontos, hogy olyasmivel töltsd az idődet, amit szívesen teszel. Ez a nap azon kevesek közé tartozik, amikor végre több, mint 8 órát alhatsz.

Skorpió

Kedves Skorpió! Minden erődet meg kell feszítened azért, hogy nyelj, és meg tudd állni szó nélkül. Pedig mennyi mindent tudnál kimondani! Ám, ha nem bírod tovább, akkor másokat is belekeverhetsz, másoknak is bajt okozol. Ameddig teheted, állj ellent a csábításnak, és ha végképp úgy érzed, hogy már nem bírod, inkább távozz azonnal!

Nyilas

Kedves Nyilas! A szükség olyasminek az elvégzésére kényszerít, amit eddig mindig másra hárítottál. Eddig azt hitted, képtelen vagy magad elvégezni, mert nem értesz hozzá. Most önmagad is meglepődsz azon, hogy milyen ügyesen csinálod ezt a számodra új, és szokatlan tevékenységet. A siker egészen felvillanyoz majd.

Bak

Kedves Bak! A pénz boldogító hatásáról külön teóriád van, ha meg is érzed jótékony hatását. Az, hogy olyan kiadásokat engedhetsz meg magadnak, amire néhány évvel ezelőtt még sóváran áhítoztál, nyugtatólag hat. Mindössze azt a kísérő gondolatot kellene elhessegetni, hogy „vajon még meddig?”. Sikerül elűzni feltörő optimizmusodat.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Hosszú-hosszú idő után ma ismét hódolhatsz legkedvesebb időtöltésednek. Egészségi állapotod ragyogó, és az időjárás sem akadályoz meg semmiben. A tettvágy, a kifogyhatatlan alkotóerő ma kiváltképpen jellemez. Érdemes lenne most nagyobb munkába fogni, hiszen ki tudja, mikor lesz még egy ilyen alkalom.

Halak

Kedves Halak! Jókedvűen pattog a száraz fa a tűzön, jellegzetes illata betölti a helyiséget. Elérkezett az az idő, amikor az ember szívesen húzódik a kályha közelébe egy jó könyvvel, keresztrejtvénnyel. Ez a csendes vasárnap, pedig egyébként is kiválóan alkalmas erre a tevékenykedésre. Az édes semmittevés még jobban megédesíti majd napodat.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL