LELKIPATIKA

Hogyan legyél boldog úgy, hogy önmagadon kívül semmit nem változtatsz meg?

Szerző:
Szabó Anna
Megteremthetjük a saját valóságunkat? Emberi lények lévén mindannyian társteremtmények vagyunk tapasztalataink növelésében, a külvilág egy óriási tükörképe a belső világunknak. Nem vagy a saját valóságod teljessége, de ugyanakkor nem vagy kiszolgáltatva a világnak, szabad akarat nélkül. Megteremted, ami azt jelenti, meg van az erőd ahhoz, hogy hatással legyél rá.

Amikor nem szűröd ki azt a hatást, amely a döntésekért felel, amiket meghozol, a dolgok, amelyek rezonálnak ezzel a hatással, együtt mozdulnak el. Az egyik törvény, amely az analógia törvénye, következetes minden emberi lényben, ugyanis a minták és a ciklusok, amelyeket magunkban létrehozunk, egymásra hatnak, ugyanazokkal a mintákkal és ciklusokkal a külvilágban.

Minden, amit az életben teszel, az benned kezdődik el

Egy gondolattal, hittel, vággyal, érzékeléssel, egy felfogással. Minden azzal kezdődik, hogy mi van benned, és ha ez megszületett, hozzá fogsz a megvalósításhoz. Amikor úgy döntesz, hogy szeretnél reggel meginni egy kávét, lefutni a maratont, vagy sikeres üzletet létrehozni, ez mind egy gondolattal kezdődik, amelyre hatással vannak a vágyaid, a hited és a felfogásod.

A hermetikus elv kimondja, hogy a gondolatok vezetnek a dolgok és események megnyilvánulásához. A gondolatok teremtik meg a külső világot és tapasztalataink minőségét. Így tehát, légy felelős azért, ahogyan gondolkodsz! Minden, ami természetellenesen történik, (vagyis minden, amit az ember indít el, nem a természet) egy mentális állapot eredménye, amely tovább folytatódik.

A gondolatok feltételeket teremtenek, és gondolkodásmódunk a viselkedésünk motorja

Úgy viselkedünk, ahogy gondolkodunk, ugyanis vannak perspektíváink, hitrendszerünk, melyek a háttérben futnak, mint egy program. A gondolataink és érzéseink vezérlik tehát a cselekvéseinket, ezért kell megváltoztatnunk azokat, és elemeznünk az érzéseinket, hogy megváltoztassuk a valóságunkat. Bizonyára gyakran észleled, hogy az események nem mindig az elképzeléseid szerint zajlanak. Van egy mondás, ami így szól: „Az egyetlen Zen, akit a hegy tetején találsz, az egyetlen, akit lehozol.” A szomszéd kertje nem mindig zöldebb, ugyanis magaddal viszed a saját perspektívádat, bárhová is mész. Ez pedig azt jelenti, hogy soha nem leled meg a boldogságot és a megvalósulást, amíg a külvilágban keresed azt. Dolgoznod kell a belső világodon, hogy megváltozathasd a külső világodat. Igenis vállalj felelősséget azért, ahogy a valóságot érzékeled, és azért, hogy tudatában légy azoknak a dolgoknak, amelyeknek még nem vagy tudatában, hogy kontrollálni tudd a valóságodat. 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL