SZÓRAKOZÁS

Kim Cattrall: Légy igazi nő!

Szerző:
Szabó Anna
Nem lenne kellemesebb egy olyan világban élni, ahol mindenütt szépségre bukkanhatsz, akkor is, ha a tükörbe pillantasz, mint egy olyan világban, amely a szépséget alig néhány helyre és néhány kiváltságos arcra korlátozza?
Olyan ez a könyv, mint egy igaz, okos és jóindulatú barátnő


Igaz, mert nem a világ oly divatos fecsegő felszínét mutatja meg neked.

Okos, mert tapasztalt és a tudását nem fölényesen előadja, hanem úgy mutatja meg neked, hogy el is hiszed, amit mond.

Jóindulatú, mert hisz abban, hogy kamasznak lenni nem könnyű dolog, értékes emberré válni pedig nem lehet segítség és támogatás nélkül.

És meglepő

Meglepő, mert a világ egyik legnépszerűbb sorozatának sztárja valódi, emberi és értékes gondolatokat sorakoztat föl. A Szex és New York Samanthája népszerűségét, ismertségét és karakterét nem a hollywoodi szemfényvesztések és szponzorok, hanem a megőrzésre és továbbadásra váró örökérvényű értékek szolgálatába állítja.

Ez a könyv nem arról szól, hogyan legyél olyan, mint a kedvenc hollywoodi sztárod, hanem hogyan lehetsz értékes önmagad, egy igazi nő!

A könyv sorra veszi a kamaszlányok leggyötrőbb problémáit meglepő őszinteséggel, humorral és objektivitással.

A kedélyhullámzások, rosszkedv, már-már depresszió, az önértékelés, aminek megtanulása máris segíthet az előzőekben felsoroltakon.

A szépség fogalma és saját karakterünkhöz igazítása, amihez gyakorlati szépségápolási és öltözködési tanácsokat ad.

A kapcsolatok kezelése, építése, értékelése, amelyben megmutatja az idősebb korosztály támogatásának fontosságát és a barátok megválasztásának buktatóit.

Elszakadás a családtól, a régi barátoktól, az otthon melegétől az új, önálló és felelősségteljes élet kialakítása során.

Na és persze a fiúk, az első szerelem, az első randi, az első megcsalás, az első szakítás, az első szexuális élmény…

Egyszerre mutat fel két tükröt: az egyikben a mai média orientált világ követelményeit, elvárásait és eszközeit mutatja, a másikban saját magadat láthatod meg.

Megmutatja, hogy hogyan találhatod meg az egészséges egyensúlyt e kettő között, hiszen nem „iratkozhatunk” ki a mai világból, nem kerülhetjük meg nap mint nap elvárásait, ajánlatait, kihívásait, viszont akkor lehetünk igazán értékes emberek, ha valódi egyéniségekké válunk és azok is maradunk.

Még felnőttként is tükröt tart elénk:
vajon nekünk, sikerült-e érett nőként mindazt megvalósítanunk, amit lányainktól elvárunk? Vajon nekünk, édesanyáknak, sikerült-e mindezt elmondanunk, megmutatunk, megmagyaráznunk kamasz gyermekünknek?
Ha úgy érezzük nem, Kim Cattrall valóban segít nekünk…
Fejlesztheted a szemed, hogy meglásd a szépet a közízlés és a konvenciók által belénk sulykolt „szépségideál” mögött is. Elnézőbb leszel az iránt is, amit most szépséghibának látsz, és megváltozik a világ is: olyan hely lesz, ahol jó élni, és amit jó megcsodálni is. És ami a legfontosabb: amíg a testi szépségről alkotott képedbe te magad nem férsz bele – addig a látásmódod beszűkült, és még bőven van rajta tökéletesíteni való.”

Tartalomjegyzék

Ajánlás Kimtől
Légy igazi nő!
Lásd meg a szépet
Az én családom
Igaz barátok
Minden fiatal kíváncsi
Szexuális intelligencia
Találkozás a világgal



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL