KÖZÉRZET

Fogyaszd naponta ezt a finom teát, és rendben lesz a vérkeringésed

Szerző:
Szabó Anna
Egy rendkívül finom teát mutatunk, amiből jó, ha minden nap fogyasztasz, főként, ha vérkeringési problémáid vannak.

A vérkeringés egy állandó folyamat, ami annyit tesz, hogy a vér az artériákon keresztül áramlik a szívtől az egész szervezetben. A gyenge keringés, nem teszi lehetővé a szervezet normális paraméterek közötti működését, és számos egészségügyi problémát okoz. Sajnos nagyon sokan szembesülnek keringési problémákkal, mely általában a dohányzásnak, a magas vérnyomásnak, a cukorbetegségnek, és a szervezetben levő gyulladások tudható be.  

Amikor a vér nem kering megfelelően a szervezetben, sok kellemetlen tünetekkel szembesülhetsz. Ezek közé tartoznak a folyamatosan hideg kezek és lábak, a krónikus fáradtság, a lábduzzanatok és a visszerek megjelenése, az étvágytalanság, a székrekedés, a hajhullás vagy akár a memória elvesztése. Ha ezek közül a tünetek közül legalább egyel is szembesülsz, tanácsos minél hamarabb orvoshoz fordulni, mert lehet, hogy kezelésre lesz szükséged. Addig is kipróbálhatsz néhány ősi gyógymódot, melyek hozzájárulnak a vér helyes áramlásához, és jobban fogod érezni magad.   

A gyömbértea az egyik leghatékonyabb segítség, ha vérkeringési panaszokról van szó. Serkenti a vérkeringést, csökkenti a koleszterin szintet, és normalizálja a vérnyomást. Ideális a szívbetegek számára, akiknek erősen ajánlatos a mindennapi fogyasztása. A keringésre gyakorolt hatása mellett, a gyömbértea hozzájárul az emésztőrendszer helyes működéséhez, és gyulladáscsökkentő is. 

Fogyaszd a gyömbért akkor is, ha legyengül az immunrendszered, így védheted magad a megfázástól, az influenzától és egyéb gyulladásos megbetegedésektől. Emellett javítja a memóriádat és a kognitív teljesítményedet, ezzel védve az oxidatív stressztől. A gyömbértea segíti az ellazulást egy fárasztó, stresszes nap után, tehát ne habozz este is fogyasztani!  

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL