SZÉPSÉG

2008. tavasz-nyári frizuratrend

Szerző:
Szabó Anna
Az Essential Looks bemutatóján jártunk, és az új frizura trendekkel ismerkedtünk. Idén a Spirit Collection hódít, melynek irányzata a School’s Out, a New Romance és az East. Cél, hogy a kifutók divatját a mindennapokban is hordhatóvá formálják, és könnyen elkészíthető stílusokat nyújtsanak.
1. School’s Out – ’édes lázadás’

Kimért és punkos hatást kelt a szabadságot hirdető, lázadó iskolás lány stílus. Szabálytalan külső kontúrok, strukturálatlan formák, rejtett hajhosszok, bubis frufruk és aszimmetrikus formák jellemzik. A kemény és lágy színek keveredése adja a végleges összhatást. Ehhez az életérzéshez a laza, kigombolt fehér blúzok és aszimmetrikus ruhák passzolnak.



2. New Romance –’ultra nőies’

Az ultra modern, de egyben nőies stílus felrúgja a klasszikus báj szabályait. A jellemzően hosszú hajformák néhol összekuszált hullámokban, néhol gondosan fésült torony kontyban, vagy arcot kiemelő feltűzött frizurák formájában volt látható. A frizurákhoz virágos áttetsző selyemkötény, vagy hűvös szabású szafari szerelés, illetve kacérkodó, ám mégis visszafogott többrétegű nyári ruhákat társítottak a kollekció tervezői.



3. East – ’zord fegyelem’

Az ázsiai stílus kaotikus és szigorú formák elegye. A rendbontó formák, bubi fazon alól előbukkanó hosszú hajtincsek, hullámos és szög-egyenes részek kombinálása extravagáns látványt nyújt. Az East stílust origami ihlette, nagyon művészi ruhákban mutatták be a modellek.




A Schwarzkopf mesterfodrászokból álló csapata minden szezonban beleveti magát a londoni, párizsi, milánói és new york-i divathetek forgatagába, hogy a látottak alapján megalkothassa saját kollekcióját.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL