DIVAT

Már nyilnak a réten a kerti virágok...

Szerző:
Szabó Anna
Idén tavasszal nem csak a kertek, hanem a ruhák is virágba borulnak. A tervezők a természet rendjéhez igazították kollekcióikat. Fazontól, stílustól függetlenül szinte minden márka kollekciójában feltűnik a virágminta.
Szellősen

A legszembetűnőbb változás a szoknyákat érinti. Idén tavasszal a szoknya térdig ér, és a derekat is takarja. Lehet pörgős, fodros, egyszínű, vagy mintás, most ez a kényelmes, szellős viselet a trend. A hűvösebb napokon hordhatod még csizmával, és kiskabáttal, ahogy viszont melegszik a hőmérséklet válthatsz balerina cipőre, vagy magas sarkúra.

 





Nagy szirmok, kacskaringós indák

Térjünk rá a mintákra. Levelek, szirmok, fűszálak, óriási piros pipacsok, aprócska fehér margaréták, mind-mind képviseltetik magukat az idei kollekciókon. A színek élénkek, vidámak, vége a téli szürkeségnek, borongós hangulatnak.

Színek

A színeket most igazán variálhatod. Az összes virágszínt öltsd magadra - persze ne egyszerre.



Hippisen

A flower power, és a világbéke hangulata is visszatért. Ezért mindenképpen szerezz be egy fehér, kicsit buggyos ujjú, vagy csak lágy esésű felsőt-blúzt, amelyet szintén majdnem minden alkalomra viselhetsz, ha megfelelő alsóruhát és kiegészítőket választasz hozzá. A hippi korszakból az aszimmetrikus felsők és maxiszoknyák is újra előkerültek.



Farmer

Természetesen a farmer továbbra is elmaradhatatlan viselet. Mind a hippi stílus, mind az egyszerűbb - kis virágos - felsőkhöz remekül passzol.





Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL