Zöld anakonda

 

Talán a leghíresebb és leghírhedtebb kígyófaj, ami a nagysága alapján nem is véletlen, hiszen a világ legnagyobb tömegű kígyója, és talán egyben a leghosszabb is. Mint ahogy a kígyó maga te is kedveled a kihívásokat és még a lehetetlennek tűnő feladatokkal is képes vagy megbirkózni. Legalábbis nem egy beszámoló szól arról, hogy a zöld anakonda kajmánokat és jaguárokat kap el. Egyszerűen nem ismertek sem félelmet, sem pedig lehetetlent.

Senki se gondolná rólad kissé hűvös, távolságtartó személyiséged miatt, de akit igazán szeretsz, azzal szemben kifejezetten ragaszkodó vagy és heves érzelmeiddel képes vagy egészen összeroppantani. Akárcsak az áldozataidat, mert nagyon szeretsz győzni, nyerni és olyankor egészen kifacsarod a szuszt is az ellenségedből.

Különben pedig nagyon türelmes vagy, és ha kell, heteken át vársz a lehetőségekre vagy a kínálkozó alkalomra, hogy valamit elérj vagy megszerezz. Sőt, hódításnál a nőstények valóságos feromonösvényt hagynak maguk után, amely vonzza a hímeket, de neked erre semmi szükséged, mert maga a karizmád a feromonösvény, ami hozzád vonzza a kérőket.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL