Fekete mamba

 

Te vagy a világ leggyorsabb kígyója, ami igaz is, mert az élet minden területén képes vagy elképesztően gyorsan reagálni és azonnal cselekedni, főleg ha kihívás elé kerülsz, vagy vitás helyzetbe csöppensz. A nevedet érdekes módon nem a színedről kaptad, hanem onnan, hogy a szád belülről olyan, mint a tinta. És, ha belegondolunk, hogy képes vagy másokat a szavaid által befolyásolni, „megmérgezni” őket, akár pozitív vagy negatív dolgokkal, akkor ez egészen passzol is hozzád. Te magad és a szavaid egészen kitörölhetetlen mások agyából.

Továbbá szeretsz egyedül, visszahúzódva, a világtól távol vagy legalábbis elkülönülve élni. Ritkán kezdesz ki a kisebbekkel, te előszeretettel pécézed ki magadnak a saját súlycsoportodat, mert élvezed a nagyok harcát. De ritkán van az, hogy istenesen odakapj és vérre menő csatát vívj, ahhoz nagyon ki kell tudni téged hozni a sodrodból. Párkapcsolat esetén mindig elvárod, hogy a másik fél küzdjön meg érted.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL