Kockás piton

 

A világ leghosszabb, bár nem a legerősebb testalkatú kígyója és hüllője. A pitonfélékhez hasonlóan nincs méregfoguk, általában nem tartják az emberre nézve veszélyesnek, mint ahogy te sem tudnál a  légynek sem ártani. Ahhoz túl érzékeny, együtt érző a lelked, nem beszélve arról, hogy te pont azon fáradozol mindig, hogy mindenkit boldoggá tegyél.

Továbbá a kockás piton kitűnő úszó, megfigyelték már a tengerparttól nagy távolságban is, elterjedési területén számos kisebb szigetre betelepült. Te, mint az úszás ás utazás híve, ez igazán nem áll messze tőled. Ha te valamit a fejedbe veszel, mindegy mennyit kell érte menned vagy mit kell érte menned, céltudatosan haladsz vágyaid tárgyának irányába.

Ráadásul imádod a kihívásokat, élvezettel ugrasz rájuk és még a lehetetlennek látszó kihívásokkal is megbirkózol. Mint ahogy a kockás piton is előszeretettel vadászik nála jóval nagyobb állatokra. És ha már itt tartunk, a hódítás terén sem ismersz lehetetlent. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL