Gyémántcsörgőkígyó

 

A csörgőkígyók családjában a gyémántcsörgőkígyó az egyik leghosszabb fajta.  Az összes fajon megtalálható a megkülönböztető jegy a farki csörgő, amit az állat megcsörget, ha úgy érzi, veszélybe került. És lássuk be, Te mindig a másik tudtára is adod, amikor az kezd felpaprikázni. Ha lehetőséged van rá, inkább visszavonulsz a támadás helyett, mert nem szereted a nyílt vitát, sem önmagában véve a veszekedést. Nálad a visszavonulás a kézenfekvő az élet minden területén. Ha mégis belekényszerítenek a harcba, akkor belemarsz a másik félbe, majd elengeded és időről időre újra felemlegeted a dolgot. Mert te bizony nehezen felejtesz.

Továbbá nevedet onnan kaptad, hogy mintázatodon megtalálható egy fekete gyémánt alakú folt, ami azért is lényeges, mert ha valaki, akkor te különösen kedveled az ékszereket és a drágaságokat, ugyanis hajlamos vagy a hiúság csapdájába esni. Szeretsz szép és kívánatos, de főként egyedi lenni, ezért mindig próbálod megtalálni azt a tulajdonságot, amivel kitűnhetsz az átlagból.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL