Tajpán

 

Mérge valamennyi kígyó közül az egyik legtoxikusabb. Ugyanez érvényes rád is, mert ellenségeidre nézve szörnyen veszélyes tudsz lenni. Olyan személyiség vagy, aki imád harcolni és győzni, nem retten meg semmilyen kihívástól és ezért bármire képes vagy. Így a befolyásolás és az őszinteség elegyét használva, képes vagy vérig sérteni embereket, akár megmérgezni a lelküket. Nem vagy te gonosz, inkább csak akaratos és céltudatos, aki nem fél semmitől és senkitől. Szó se róla, egyes adottságaidat hajlamos vagy időnként gátlástalanul bevetni, csakhogy elérd, amit akarsz.

A tajpán a zsákmányát elsősorban szemeivel érzékeli, - a te éleslátásod sem különb -  és ha meglátja áldozatát megdermed, majd villámgyorsan ráveti magát és többször megmarja. Ugyanezzel a váratlansággal csapsz le te is másokra, vagy éppen állsz elő ötletekkel, mert imádsz másokat megbotránkoztatni váratlan és kiszámíthatatlan megmozdulásaiddal.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL