Napi horoszkóp - 2016-09-19

Kos

Kedves Kos! Mostanában nem kímélted magad, mindent „bedobtál” az érvényesülésed érdekében, és hoztad is a legjobb formádat. Elismerésed, sikereid igazolnak, de nincs kizárva, hogy egészséged látja kárát a megerőltető hajtásnak. Családod vagy partnered is tartogat egy kis meglepetést. Nem fogsz unatkozni, ettől ma nem kell félned.

Bika

Kedves Bika! Nem vagy sértődékeny, de megsérteni csak egyszer lehet, azt soha többé nem felejted! Nem is tudod elképzelni, mivel szolgáltál rá a képtelen vádakra. Alig bírod megállni, hogy ne tegyél, vagy mondj olyat, amit megbánnál. Dúlsz-fúlsz haragodban, alig vagy képes befelé nyelni a sok indulatot. Tereld másra gondolataidat!

Ikrek

Kedves Ikrek! Eljött a te napod. Ma tarolhatsz, dicsőséget arathatsz, hódíthatsz, mindenki meghajol nagyságod előtt. Király lehetsz, uralkodó, akire néma áhítattal tekintenek fel az alattvalók. Azért ne feledd, hogy uralkodásodnak egyszer vége szakad, és ha rosszul sáfárkodsz hatalmaddal, senki sem lesz rest a fejedre olvasni bűneidet.

Rák

Kedves Rák! Minden tekintetben sikeres lesz a nap. Munkahelyeden elismerik teljesítményedet. Otthon minden rendeződik, boldog, harmonikus életet élsz. Az egészséged kiváló, kondíciódat erősítheted az esti kocogással, tornával. Alkotóerőd este sem hagy pihenni, új megoldásokon töröd a fejed, nem kétséges, hogy megint kitalálsz valamit.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Munkahelyeden, vagy baráti körben szóba kerül egy téma, mely alaposan megosztja a jelenlevőket. A véleménykülönbség előbb éles vitát, később komolyabb veszekedést válthat ki. Ne keveredj bele akkor sem, ha nagyon nehéz pártatlannak maradni. Az ilyen viták során a barát nemegyszer ellenséggé válik. Jobb ebből kimaradni.

Szűz

Kedves Szűz! Nem telik el úgy egy fél óra sem, hogy nem csörögne a telefon. Képtelen vagy koncentrálni, mire összeszeded gondolataidat, újabb hívás zavar meg. Ne másokra neheztelj ezért. Két megoldás javasolható: kapcsold ki a telefont, vagy fejezd be mielőbb a munkát, és térj nyugovóra. Egy jó könyv jobb társaságnak mutatkozik, hidd el.

Mérleg

Kedves Mérleg! Az egyetlen ember, akire ezekben a napokban számíthatsz: a szerelmed. Oszd meg vele gondjaidat, de ne sajnáltasd magad. Próbáljatok közösen találni valami megoldást. Az estét is csak kettesben érdemes tölteni. Nem is bánod, hiszen meglehetősen régen volt már ilyen estétek. Bár jobban örülnél, ha hangulatosabban telhetne…

Skorpió

Kedves Skorpió! Kapcsolatrendszeredben most átrendeződésre számíthatsz. Ennek első jeleit máris tapasztalhatod abban, hogy a régi baráti kör összetétele megváltozik. Rájuk tehát már nem számíthatsz semmiben. Az előrelépésre minden lehetősége adott, csak arra kell ügyelned, hogy megfelelő partnerekkel láss hozzá a közös munkához.

Nyilas

Kedves Nyilas! Azok a Nyilasok, akik valamilyen alkotó tevékenységet folytatnak, ma különösen sikeres és gyümölcsöző napra számíthatnak. Vállalkozó Nyilasok számára jövedelmező üzlet nyélbe ütésére van kilátás. A mai nap mindannyiuk számára zökkenőmentesen, és rendkívül tevékenyen telik. Érdemes tehát kihasználni minden lehetőséget.

Bak

Kedves Bak! Ne hozz elhamarkodott ítéletet! Szemtelenségnek minősítesz egy ügyetlen közeledést, és ezzel elvágsz minden további lehetőséget. Ne a nagy nyilvánosság előtt tisztázd sérelmeidet, mert amit négyszemközt még valahogy elviselne partnered, azt közönség előtt sértésnek fogja fel. Nem csak neked van lelked, ezt tartsd szem előtt.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Munkahelyeden – legalábbis úgy látszik – végre rendeződnek a dolgok és a dolgaid. Milyen furcsa is, ez a kettő egészen mást jelent. Már-már te is elhiszed, hogy van kiút a legmélyebb árokból is. Nos, ha hiszel benne, ha valóban hiszel magadban, akkor van, de csak is akkor. Senki nem oldhatja meg a problémáidat, csakis te.

Halak

Kedves Halak! Unalmas ez a nap, de valahogy csak kibírod. Kipihenten minden könnyebben megy, még a taposómalom is. Automata módjára végzed munkádat. Hiába, a gyakorlat, a beidegződött mozdulatok, a rutin – mindennek előnyei is vannak. Közben rengeteg mindenre jut időd. Végig gondolod teendőidet… Hogy fogsz végezni mindennel…? Rohanás!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL