Napi horoszkóp - 2016-08-29

Kos

Kedves Kos! Jó napot fogtál ki pénzbefektetésekre, üzleti tárgyalásokra, akár szerencsejátékokra is. Játszd meg szerencseszámaidat a lottón, hátha nyerni fog. Ne várj belső sugallatokat, mert a hét első napján továbbra is hajlamos leszel szorongásra, kishitűségre. Borongós hangulatod visszatarthat attól, hogy fontos kérdésekben dönts.

Bika

Kedves Bika! Arra ébredsz, hogy döntöttél: tudod mi a helyes választás, lépéssorozat. Meglepődsz a dolgon, hisz papír ceruza sem kellett a döntéshez. Csak kipattant a fejedből. Amivel éned tudatos fele nem tudott megbirkózni, azt most tálcán kínálja fel a tudattalan. Hallgass megérzéseidre, sejtelmeid ma nem bizonyulnak rossz vezetőnek.

Ikrek

Kedves Ikrek! Munkába menet apró kellemetlenséged támad, de ez sem tudja elrontani kedvedet. Sajnos a legtöbben nem olyan vidámak, mint te, és ebből arra következtetsz, hogy környezeted tele van savanyú emberekkel. Valószínűleg nem jársz messze az igazságtól, de jó volna, ha ez akkor is eszedbe jutna, amikor neked nincs kedved mosolyogni.

Rák

Kedves Rák! Régi ígéreteid kísértenek e napon. Munkatársaid rossz néven veszik, hogy miattad kell dolgozniuk, és a szidalom közös teher. Figyelj jobban oda, vagy vegyél ki néhány nap szabadságot. Bár az az igazság, hogy nem szép dolog megfutamodni, cserbenhagyni a többieket. A hét végi mozgás jót tett, de hamar elhagyod a sportos életmódot.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Szeretsz a figyelem középpontjában állni, és minden igyekezeted erre irányul. De a reflektorok fényében a legapróbb hiba sem marad rejtve, sőt jóvátehetetlen bűnné válhat a legparányibb vétség is. Soha nem elégszel meg a szürke eminenciás szerepével, ezért vállalnod kell, hogy minden mozdulatodat kíváncsi szemek kísérik.

Szűz

Kedves Szűz! Ez a nap tele van szépséggel, költőiséggel. Ne is gondolj ma hétköznapi, prózai dolgokra, teljék ez a nap inkább az idill jegyében! Ehhez természetesen kedvesedre is szükséged lesz. Járj a kedvében azzal, hogy ma minden óhaját-sóhaját teljesíted. Ne állj meg tehát félúton, valóban teljesítsd minden kérését, és lesd kívánságait!

Mérleg

Kedves Mérleg! Nem gondolod végig, hogy milyen következményekkel járhat, csak hirtelen megragadod az első lehetőséget, és utólag már bánhatod! Próbáld meg átvészelni ezt a napot anélkül, hogy komolyabb döntéseket hoznál, vagy bármilyen nagyobb horderejű ügybe keverednél. Valami miatt ugyanis nem kedvez neked a szerencse, sőt ellenkezőleg!

Skorpió

Kedves Skorpió! Ma semmi sem sikerül, minden rosszul sül el. Nincs az a könnyű feladat, amit jól oldanál meg, nincs az a mondat, amit értelmesen elmondanál. Ha már így van, nincs mit tenned, a legjobb megoldás az lenne, ha szabadságot vennél ki, és otthon vészelnéd át ezt a kellemetlen napot. Talán sikerül nagyobb gond nélkül megúsznod.

Nyilas

Kedves Nyilas! Minden munkával, vállalkozással kapcsolatos, vagy anyagi természetű megállapodás megkötésére rendkívül szerencsés ez a nap. Ma minden korábbinál előnyösebb feltételeket tudsz teremteni, elérni, kiharcolni, és ráadásul anélkül, hogy erőszakosan viselkednél. Elég, ha csak biztos a fellépésed, és kellőképpen megnyerően érvelsz.

Bak

Kedves Bak! Ma minden „csak úgy látszik”. Ezeknek a látszatoknak azonban nem kell felülni. A jó és rossz nem szélsőségesen jó és rossz csupán. Képes vagy túlságosan elragadtatni magad. Sose csodáld, inkább kövesd, amit mások képesek megvalósítani. Nem vágyálom bármit elérned neked is, csak másképpen kell hozzáállnod a dolgokhoz. Előre hát!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Alig férsz a bőrödbe, és komoly erőfeszítésedbe kerül, hogy ne vigyorogj egész nap. Akárhogy igyekszel, azért csak úgy mosolyogsz, mint egy pirospozsgás, szép alma. És bár a sikerek ma a munkában érnek, az élet más fertályain sem csetlesz-botlasz tétován. Jóllehet nem vágysz kalandra, mégis belecsöppensz, megtörténik veled.

Halak

Kedves Halak! A mai nap sajnos nem hoz szerencsét számodra. Máskor elkerülnéd munkahelyedet, most azonban nem teheted ezt meg. Le kell hát nyelned, amit a sors konyháján főztek neked. Vigasztaljon az, hogy a menü csupán egyetlen fogásból áll. Feketeleves… Ránézni is rossz! Csukd be a szemed, fogd be az orrod, és ess túl rajta minél hamarabb!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL