Napi horoszkóp - 2016-08-28

Kos

Kedves Kos! Hirtelen annyi tennivaló szakad a nyakadba, hogy ki sem látszol belőle. Ettől nem túlzottan vagy lelkes, és könnyen előfordulhat, hogy nem lesz köszönet a munkádban. Kerüld a balesetveszélyes helyzeteket, a csúcsforgalmat, és ha lehet az autózást se erőltesd. Mélyedj el gondolataidban. Ez legalább sikerélményekkel kecsegtet.

Bika

Kedves Bika! Legszívesebben fel sem kelnél, csak olvasnál, szundikálnál egész nap. Azon töprenkedsz, hogy miért tette ezt vagy azt a főhős, hogyan lehetett volna ügyesebben megoldani egy-egy jelenetet, párbeszédet. Néhány mondatot többször is elolvasol, mert a szerző olyan gondolatokat fogalmaz meg, amelyek téged is foglalkoztattak már.

Ikrek

Kedves Ikrek! Foglalkoztat egy telefonhívás. Nem tudod mire vélni, de nem érdemes törnöd a fejed, mert a rejtély hamarosan megoldódik. Olyan érzésed támad, hogy valaki figyel, követ. Szemben meglebben a függöny, eltűnik egy arc az ablak mögött. Lehet, hogy jók a megérzéseid, de az sem lehetetlen, hogy csak a képzeleted játszik veled.

Rák

Kedves Rák! Ha még bírod az egyedüllétet, mozdulj ki a természetbe. Az augusztus végi napsugarak visszaadják tovatűnni látszó kedvedet. Ülj ki egy folyó partjára, esetleg keresd fel régi, gyermekkori játszóhelyeidet. Ne restelld a nosztalgiát, kellemes emlékek jutnak majd az eszedbe. Az sem kizárt, hogy találkozol végre a nagy szerelemmel.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Egy hosszú éjszaka után ne várj magadtól nagy teljesítményt, noha ismét jól érzed magad a bőrödben. Családod az Oroszlán legszebb arcában gyönyörködhet, és az otthoni feszültségek oldódni látszanak. Igyekezz megóvni e törékeny békét, és partnereddel egy beszélgetés révén próbáld hosszú távra is megteremteni az összhangot.

Szűz

Kedves Szűz! Most már szükséged van egy kis lelki felfrissülésre. A nyári szünetben teljesen kiéheztél egy kulturális programra. Egy újonnan megnyíló kiállítás tán kitöltheti az űrt. Teljesen a látottak-hallottak hatása alá kerülsz, így szívesen behúzódsz a szobádba, hogy feldolgozhasd az élményeket. Ezért este tán minden program mellőzendő!

Mérleg

Kedves Mérleg! Unod már, hogy a hétvége mindig ugyanúgy telik. Családi körben, déli ebéddel, és egy kényszeredett beszélgetés után irány haza. Elhatározod, hogy változtatsz ezen, legalábbis ez a vasárnap rendhagyó lesz. Sportolással vagy kirándulással telik a nap, és alig eszel valamit, akkor is csak gyümölcsöt. Sokkal jobban érzed magad.

Skorpió

Kedves Skorpió! Kicsinyeskedéssel aztán nem lehet megnyerni emberek bizalmát, ezt te már jól tudod. Figyelmeztesd tehát őt is erre, hiszen még mindig azt hiszi, hogy apró szívességekkel megvásárolhatja jóindulatodat. A legjobb stratégia az lenne, ha végig mellette állnál, és minden mozdulatát figyelve jó tanácsokkal segítenéd lépéseit.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma fontos felismerésekre és talán elhatározásokra juthatsz a mostanában annyira foglalkoztató kérdésekben. Radikális döntések lehetőségét mérlegeled. Előtte azonban vess számot azzal, hogy döntésed keresztülvitele biztosan nem fog simán, konfliktusmentesen menni. Nemcsak másokkal, de elsősorban önmagaddal kell megküzdened.

Bak

Kedves Bak! Nem baj – sőt! -, ha megdöbbentő, csak mindenképpen újszerű legyen az, amivel most foglalkozni kezdesz. Szellemi kibontakozásodnak ne vessen gátat, hogy ezzel még senki nem foglalkozott. Olyan új rádöbbenések vannak ebben a világban, amelyek megfejtéséhez mindenfajta kísérletezést és elgondolást is be kell vetni. Igyekezz hát!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Jó bornak nem kell cégér – kérkedsz a tegnapi ajánlaton felbuzdulva. Kedvesed boldog is, meg aggódik is, örül sikerednek, de fél, hogy túl sokat vállaltál. Tervezgetős együttléteteket egyetlen esemény zavarja meg: csaknem elfelejtettétek, hogy ma vendégségbe vagytok hivatalosak. Azért szerencsére sikerül időre megérkeznetek.

Halak

Kedves Halak! Fejed feltartod, mellkasodat kidomborítod, így tekintesz szét a világban magad körül. Helyzeted szilárd, megingathatatlan. Ebben tán még sohasem voltál olyan biztos, mint most. Kedvesed ragaszkodó szeretettel vesz körül, és sokan nem tudnak meg lenni nélküled. Pótolhatatlan vagy, és ez felemelő érzés. Nem? Egyszerűen szédítő…

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL