Napi horoszkóp - 2016-08-27

Kos

Kedves Kos! Kergeségeddel felboríthatod családod vagy partnered hét végi programját. Nem fognak megdicsérni érte. Abban sem lesz köszönet, hogy ha túlmunkát vállalsz. Minduntalan megzavarhatnak a számodra alkalmatlan látogatók, vagy nem várt és kellemetlen események. Bármit teszel, azzal csak bajt eszközölsz.

Bika

Kedves Bika! Úgy habzsolod az életet, mintha utoljára tehetnéd. Magadba iszod a táj látványát, a szabadban étkezel, bőségesen. Ha ez esik jól, akkor tedd is ezt! Igyekezz időd legnagyobb részét kedveseddel tölteni ma. Végre ma este kellemesen összebújhattok, és érezheted orrodban bőrének bársonyos puhaságát.

Ikrek

Kedves Ikrek! Reggel, amikor álmosan téblábolsz a lakásban, felébred benned a rendrakási ösztön. Csak ne legyél a végletek embere! A „mindent kidobni” és a „mindent megtartani” elvi között van egy középút is: nevezetesen az, hogy csak azt hajítod ki, amire sem neked, sem családtagjaidnak nincs már szüksége.

Rák

Kedves Rák! Rossz hangulatod erősödik, úgyhogy ne töltsd egyedül a napot. Nem leszel depressziós, épp ellenkezőleg: tán megtalálod a hibák valódi okát. Törődj többet magaddal, ne elégedj meg a felszínes kapcsolatokkal. Próbáld élvezni a hétvége kötetlenségét, tégy valami szokatlant! Ettől hangulatod is javul.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha kialszod magad, újult erővel vetheted magad a társaságba. De nem csak önfeledt szórakozásra van kilátás, mert barátaid számtalan ötlettel állnak elő. A körülötted pezsgő élet szárnyakat ad a régen dédelgetett vágyak valóra váltásához, és hűséges segítőtársak közreműködésére is számíthatsz.

Szűz

Kedves Szűz! Azt mondják: nem a ruha teszi az embert. Mégis érdekes, hogy ugyanabban a társaságban tudomást sem vettek jelenlétedről néhány héttel ezelőtt, és most, hogy ilyen remekül nézel ki, egyszerre mindenki meg akar ismerni. Több szívet is sikerül meghódítanod az este folyamán, de azt az egyet, mégsem.

Mérleg

Kedves Mérleg! Nem tudod elviselni, ha kételkednek benned, hisz nem adtál okot, hogy kérdőre vonjanak. Ha ez bekövetkezne, olyan leszel, mint egy felbőszült tigris. Innentől kezdve elszabadul a pokol, és jobb nagy ívben elkerülni téged. Képtelen vagy lehiggadni, úgyhogy jobb, ha lemondod a mai összejövetelt.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ha megelégednél azzal, amit az élet eddig tálcán kínált neked, akkor nem lennél igazi Skorpió. A vágyak beteljesülésére azonban nem elég várni. Ha úgy döntesz ugyanis, hogy minden hétvégédet pihenésre fordítod, és a hétköznapokon is tartalékolod erődet, elérhetetlen távolságba kerülnek álmaid.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma valahogy semmi sem sikerül igazán, elképzeléseid is sorra kudarcot vallanak. De nem érdemes magad feleslegesen bosszantani, hiszen csak apróságokról, kis dolgokról van szó. Ha elég rugalmas vagy és engedsz érzéseidnek, akkor új, pikáns megoldásokat, örömöket tudsz végre találni magadnak.

Bak

Kedves Bak! Egy kis ravaszságért nem kell a szomszédba menned. Valóban könnyen eléred célodat, ha nem azonnal támadsz, ha felméred az erőhelyzetet, és észbeli tervek mellett döntesz. Kárt nem okozol, és partnereid sem a falvédőről másztak le. Értékelni fogják, hogy nem hódolsz be mulyán, hanem van benned élet.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A mértéktelenség nem tartozik az erények közé, pedig te mindenben az vagy. Sajgó derekad, arra figyelmeztet, hogy többet sportoltál a kelleténél. Mindez nem szegi kedvedet, hisz „régi-új” ismerősödtől remek ajánlatot kapsz. A feladat teljesítése kockázatos, de úgy látod, hogy bele kell vágnod.

Halak

Kedves Halak! Csak Ő jár az eszedben… Szívedből mindent száműztél, elkergettél, ami zavarhatná egyszemélyes lelki pásztorórádat. Gondolataidat is csakis Ő uralja, egyes-egyedül, más számára nem is marad hely. Az eszed egész nap nem ott jár, ahol kellene, réveteg tekintettel meredsz a semmibe. Szerelmes vagy!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL