GASZTRO

Felejtsd el a kézi mosogatást!

Szerző:
Szabó Anna
Lassan beköszönt a hűvösebb idő, és ilyenkor a kiülős helyekről átterelődik a hangsúly a konyhára, és a vacsorára áthívott baráti társaságokra. Egy-egy jól sikerült összejövetel akár hajnalig is elhúzódhat, ami után már senkinek nincs kedve nekiállni edényeket sikálni. De miért mosogatnál kézzel, ha géppel is lehet?

 

Gondolj csak bele: ha taxit hívsz, nem te vezetsz. Ha festőt hívsz, nem neked kell mázolnod. Ha fogorvoshoz mész, nem neked kell kifúrnod a saját fogadat. Ugye, milyen elképzelhetetlennek hangzik? Miért végeznéd el a mosogatógép munkáját?


A mosogatógéppel történő mosogatásnak rengeteg előnye van. Költséghatékony, időt és energiát spórol meg neked, arról nem is beszélve, hogy a mosogatógép a felhasznált vizet magasabb hőfokra melegíti fel, mint a kézi mosogatás során, ezáltal hatékonyabban elpusztítja a kórokozókat. A különböző technológiáknak és adalékanyagoknak köszönhetően az edények foltmentesen, gyönyörűen csillogva kerülnek elő a mosogatógépből.


A Beko mosogatógépeiben található AquaIntense zónának köszönhetően – ami egy speciális zóna a mosogatógép jobb oldalában egy 180°-os forgókarral és egy 360°-os forgófejjel – akár 5-ször hatékonyabban elmossa az utálatos, száraz ételmaradványokkal teli lábasokat, olajos, zsíros, ragacsos serpenyőket.


Háláld meg géped áldozatos munkáját, és hosszabbítsd meg az élettartamát havi egyszeri tisztítással! A Finish mosogatógép tisztító folyadék 5x-ös hatásával gondoskodik géped karbantartásáról: amellett, hogy eltávolítja a vízkövet, feloldja a lerakódott ételmaradványokat és zsírokat, és megtisztítja a nehezen elérhető, vagy rejtett alkatrészeket, mint amilyenek a fűtőelemek és permetezőkarok, még a kellemetlen szagokat is semlegesíti.


Ha most vásárolsz Beko mosogatógépet, fél évre elegendő Finish terméket kapsz ajándékba. Részletek a www.finish.hu/beko oldalon.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL