Napi horoszkóp - 2016-08-21

Kos

Kedves Kos! Semmin sem kell törni a fejed, minden magától megoldódik. Normális körülmények között ez idegesítene, mert szereted irányítani a dolgokat és a környezetedet. Ma hagyd, hogy a dolgok és szeretteid irányítsanak, és a hozzájuk való alkalmazkodás most nem lesz elviselhetetlen. Élvezd, hogy gondoskodnak rólad. Most erre van szükséged.

Bika

Kedves Bika! Remek ötleteid vannak – legalábbis úgy hiszed -, és azonnal meg is valósítanád őket. No nem egyedül, ma mindenhez társak kellenek. Vagy tán csak nézők? Egyszóval: egyedül nem megy. De nem vagy egyedül. Hallgasd meg a többieket, hadd formálódjék egy-két részlet úgy, ahogyan ők akarják. Meg aztán a jó tanácsok sem jönnek rosszul.

Ikrek

Kedves Ikrek! Figyelem! Az Ikrekben ugrásszerűen nő a szerelemre való hajlandóság. Nem mintha ez veszélyes volna rájuk nézve, de azért semmiképpen sem árt, ha nem éri őket felkészületlenül az az érzés, amely még így is letaglózó erejű lesz. Védekezésnek nincs értelme, úgyis teljesen hatástalan lenne. Hagyd hát, hogy sodorjon magával az ár.

Rák

Kedves Rák! Ma kissé bágyadtabb vagy, mint szoktál, de nem baj. Jó alkalom a tegnapi beszélgetések értelmezésére. Hangulatod álmodozó, talán ábrándokat is kergetsz. Elhatározod, hogy kézbe veszed jövődet. Nem bízol semmit a véletlenre! Ez persze nagyon szép döntés, de egyáltalán nem biztos, hogy hosszú távon be tudod tartani a fogadalmadat.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Lassanként már te sem igazodsz el saját érzelmeiden. Nem tudod eldönteni, hogy szívedre vagy eszedre hallgass-e. Az Oroszlán minduntalan belesétál saját csapdájába, és tehetetlenül vergődik ahelyett, hogy megpróbálna ügyesen kimászni belőle. Ne bízd hát a döntést az időre, mert könnyen előfordulhat, hogy elégedetlen leszel.

Szűz

Kedves Szűz! Reggel még csendesen, hét végi hangulatban indul a nap, délre azonban úgy felpörög, hogy az események egymásutánja összezavar. Szerencsés fordulat következtében estére ismét elcsitulnak a kedélyek, így pihenéssel, olvasással, tévézéssel töltheted el a nap utolsó óráit. Egy biztos, rendkívül fáradtnak és zaklatottnak érzed magad.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ha azt hiszed, hogy füllentéssel letudhatod az ügyet, tévedsz. A probléma attól még megmarad, hogy nem beszélünk róla, és szőnyeg alá söpörjük. Mivel ebben az esetben már levizsgáztál, próbáld egy másik ügy kapcsán bizonyítani képességedet. Nem hogy dicséretet ne várj, de örülhetsz, ha nem iszod meg a levét „nemtörődömségednek”.

Skorpió

Kedves Skorpió! Tartozol annyival Neki, hogy gondolkodás nélkül feláldozod szabadidődet. Nagyon rá van szorulva a segítségedre, és ha nem lennél, biztosan egyedül maradna problémáival. Amilyen törékeny idegzetű, még valami bolondságot csinál! Ne nézd az órádat, szenteld Neki a teljes napot, ezzel tán kibillentheted a kellemetlen helyzetből.

Nyilas

Kedves Nyilas! Őszinteségedre ma nagy szükség lehet. Párod rájöhet olyan dolgokra, melyekről nem beszéltél, melyeket szerettél volna elhallgatni. Védekezésül választhatod a hallgatást vagy a tagadást, esetleg a támadás taktikáját. Te is érzed azonban, hogy jó lenne tiszta vizet önteni a pohárba, és megnyugtatóan lezárni a régen húzódó ügyet.

Bak

Kedves Bak! Reménykedj, hogy másokat is rávehetsz az indulat nélküli tárgyalásokra. Vonatkozhat ez családtagjaidra, akikkel anyagi, nevelési problémákat kell megbeszélni, barátaidra, akikkel szívesen lépnél üzleti kapcsolatba, de hivatali, szakmabéli kollégáidra is, akikkel érdemes lenne egy kis egyeztetés. Kedvező lenne a tapasztalatcsere.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Napok óta nem voltál ily nyugodt, kiegyensúlyozott és másokra figyelő. Hamarosan fel is tűnik, hogy famíliádnak ifjabb tagjai milyen lógó orral járnak- kelnek. Nem kell hosszasan kutakodnod, azonnal rájössz a mély bú okára: közeledik az iskolakezdés, lassan elszáll a szünidő, jönnek a kréta szagú, dolgozatírós hétköznapok.

Halak

Kedves Halak! Elhatározod, hogy ma maximálisan odaadó leszel. Feltétel nélkül, és ráadásul mindenedet feláldozod. Sőt, elsősorban saját magadat. Jutalmad oltári nagy öröm és testi-lelki megnyugvás lesz, továbbá hihetetlen megelégedettség tölt el. Főleg azért, hogy mindezt megoszthatod azzal, akit a legjobban szeretsz… Áldásos nap ez a mai.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL