SZÓRAKOZÁS

Amitől ideális egy főiskola, avagy 5 hasznos érv a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola mellett

Szerző:
Szabó Anna
Nem jutottál be? Semmi sincs elveszve, itt a pótfelvételi időszaka. Lehet, hogy kicsit össze vagy zavarodva, nem tudod, mit és mi alapján válassz. NEM VAGY EGYEDÜL… Sokan érdeklődtek nálunk mostanában, ezért összeírtuk az 5 leginkább fontos érvet és szempontot, hogy megkönnyítsük a döntésed.

 

1. Keress olyan főiskolát, ami tudja, mit csinál!

A Wekerle Sándor Üzleti Főiskola idén ünnepli alapításának 10. évfordulóját. Ezt az egy évtizedes tapasztalatunkat felhasználva kínálunk a hallgatóinknak egy színvonalas képzést. Dolgozóink, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre minden érdeklődőnek és hallgatónak. Azon vagyunk, hogy segítsük Hallgatóinkat a tanulmányaik során.

2. Válassz olyan intézményt, ami széles képzési palettát kínál Neked!

Idén már nem csak levelezőn, hanem nappali munkarendben is tanulhatsz nálunk. 5 alapképzési szak közül választhatsz: kereskedelem és marketing, emberi erőforrások, gazdaságinformatikus, gazdálkodási és menedzsment, pénzügy és számvitel.

3. Szerezz nálunk piacképes tudást!


Nagy büszkeségünk, hogy hallgatóink gyorsan találnak elhelyezkedési lehetőséget a diplomájuk megszerzését követően. Karrier Irodánk segít neked a megfelelő szakmai gyakorlati hely felkutatásában. Tanulmányi és életpálya tanácsadással kapcsolatban fordulhatsz hozzánk, felkészítünk Téged az állásinterjúkra, segítünk megírni az önéletrajzodat, elkészítheted a szakmai portfóliódat.

5. Ne csak elméleti tudást szerezz!

Nagy hangsúlyt fektetünk a valóban gyakorlatias szemléletű oktatásra. Tanáraink sikeresek az üzleti életben, és az ott szerzett tapasztalataikat beépítik a tananyagba.

6. Tanulj olyan főiskolán, amelyiken támogatják a karriered építését!

Egy újragondolt, újrapozícionált Karrier Irodát álmodtunk meg, ami a jelen és a jövő munkavállalási kihívásaira készíti fel a hallgatóinkat. A munkaerőpiacon a leghasznosabb képesség a fejlődés, a gyors alkalmazkodás képessége. Oktatási cégcsoportunk összehangolt működése teszi lehetővé, hogy ezzel a képességgel tudjunk sikeresek lenni, Hallgatóinkkal együtt.

Legfontosabb célunk, hogy Hallgatóink a képzés végén rendelkezzenek a diploma megszerzéséhez szükséges szakmai nyelvvizsgával. Ezt a célt szolgálja az oktatási cégcsoportunkba tartozó Atalanta Nyelviskolával folytatott szoros és több éves együttműködés.

Törekszünk arra, hogy tantermeink technikai felszereltsége egyre korszerűbb legyen, könyvtárunk állományát folyamatosan a legújabb szakmai könyvekkel töltjük fel.


Ne maradj le, jelentkezz hozzánk augusztus 7-ig.

A visszaszámlálás elindul!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL