MÁGIA

Szenteld fel a személyes és mágikus tárgyaidat ahhoz, hogy a segítségedre legyenek!

Szerző:
Szabó Anna
Mielőtt használatba helyeznénk mágikus tárgyainkat, oltári kellékeinket, különleges ékszereinket, amulettjeinket, előtte felszentelésen kell átesniük. A művelet során megtisztítjuk a negatív, ráragadt energiáktól, majd feltöltjük saját energiánkkal, így állítva őket szolgálatunkba, és megjelölve tulajdonunkat, melyekhez más nem érhet. Mágikus eszközzé tesszük az adott tárgyat.

 

 

Fektessük az eszközöket az oltárra. Vessük fel a Szent Kört. Az ujjaddal vagy a pálcáddal, karoddal kört húzol magad köré az óramutató járásával megegyezően. Egy tálba keverjünk sót vízbe, (kivéve olyan tárgyak esetén, amiket kikezdhet a só, ott elég a forrásvíz) majd hintsük meg eszközeinket, mind két oldalon! Utána a füstölő füstjében kell átforgatni.

 

A tárggyal tiszteletteljesen kell bánni, megbecsülni, hiszen nekünk lesz a segítségünkre! Közben mondjuk a következők egyikét, vagy egy általunk létrehozott formulát:

 

„Megtisztítlak, megszentellek,

Rossz rezgések elkergetlek.

Jó rezgések gyertek,

Szerencsével teltek.

Ha a földön lépek,

Boldogságot hozok,

Boldog az én dalom, úgy legyen!”

(Buckland féle hosszabb verziójából egy részlet):

„Az élet vize és a szent füst kivezeti a tisztátlanságot e (késből), így tiszta lesz, készen áll isteneim és az én érdekemben szolgálni úgy, ahogyan én kívánom. Úgy legyen”

Végezetül köszönjünk meg isteneinknek, és az angyaloknak, vagy azoknak, akik hozzájárultak a tárgy elkészítéséhez, nyugodtan kérhetjük rá áldásukat is.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL