REJTÉLY-MISZTIKA

Nappali világosság és különös zaj éjszaka - Rejtélyes természetfeletti jelenség Lőrinciben

Szerző:
Szabó Anna
Nappali világosság jelent meg éjfélkor Lőrinciben, és hozzá különös zaj verte fel a lakosokat pár nappal ezelőtt. A jelenséget követően minden sötétbe borult, és megszólaltak riasztók. Még a máskor mindig kivilágított lőrinci erőműben is kialudtak a fények. Ilyet eddig még ott nem tapasztaltak. Vajon van magyarázat a jelenségre? Ufók? Angyalok? Szellemek?

 

A szem- és fültanúk arról számoltak be, hogy egyenesen rémisztő volt az esemény. Szántó-Holló György éppen horgásztanyáján fejezte be a pakolást, amikor arra lett figyelmes, hogy kelet felől világítani kezd az ég.


Fotó: Weber Zsolt

 

– Nem olyan volt, mint a villámlás, hanem vagy 2-3 másodpercig folyamatosan ragyogott. Majd meghallottam azt a zajt, zúgást. Mint amikor felszálláskor felpörög a repülő hajtóműve. Aztán egyszerre csönd lett és sötét. Kialudt a tó túlpartján az erőmű világítása is. Olyan volt, mint egy X-akták-epizód – számolt be György a Blikknek.

László Roland a szobájából hallott valamiféle különös morajlást még mielőtt beállt volna az áramszünet. Szerinte körülbelül 5 másodpercig tartott a morajlás, ami nem hasonlított az égzengéshez, inkább egy repülő hangjához, majd minden sötét borult. Az is érdekes, hogy szerinte és a többi lakos szerint Lőrinciben szinte sosincs áramkimaradás…

 

Fotó: Weber Zsolt

 

– Bármi is áll a háttérben, azért biztosan nem az időjárás volt a felelős – mondta Pártai Lucia, az eumet.hu meteorológusa. A szemtanúk szerint nem villámláshoz hasonlított az éjféli ragyogás, és az azt követő zaj sem hasonlított égdörgésre. – Hatvan térségében hétfő éjfélkor biztosan nem lehetett vihar – fűzte hozzá Pártai.

A Blikknek sikerült annyit kiderítenie a Mátravidéki Erőműtől, hogy üzemzavar volt hétfő éjjel, ami az áramkimaradást okozta. Bár azt nem tudták megmagyarázni, hogy mi okozhatta és a nem mindennapi jelenségre sem tudnak válaszokat adni.

Ha még nem kapott volna eléggé szárnyra a fantáziánk, akkor vizsgáljuk meg azt a tényt, Heves megyében a környéken nemrég egy másik misztikus esemény is történt. Egy szemtanú lezuhanni látott egy lángoló repülőgépet, de azt végül sosem találták meg. A katasztrófavédelem egy egész napon kutatott, de semmit sem találtak…

Akkor ki vagy mi okozta a fényjelenséget és a zajt? Ufók? Angyalok? Szellemi erők? Annyi bizonyos, komoly természetfeletti erők kezdenek Heves megyében elszabadulni…

 

Forrás: Blikk

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL