KÖZÉRZET

Ezek az emberek még soha nem voltak betegek, és közel 120 évesek - Íme, a titkuk!

Szerző:
Szabó Anna
Ez az embercsoport távol él ugyan a civilizációtól, és életvitelük meglepő módon sokban eltér a miénktől. A hunzák a Himalája csúcsán élnek, kb. 30.000-en vannak, ám átlag életkoruk 120 év, sőt, egy részük még a 145 éves kort is megéri.

 

Ezek az emberek a lehető legegyszerűbb módon élnek, a nők még 60-80 éves korukban is képesek teherbe esni, és még hírből sem ismerik a rákos megbetegedéseket.

A hunzák titka

Egyetlen érvük van, méghozzá az általunk is ismert „az vagy, amit megeszel” elv, illetve az, hogy naponta 2 alkalommal étkeznek. Az első étkezés reggel történik, méghozzá tápanyagokban gazdag ételek formájában, a második pedig naplemente után. Kizárólag természetes alapanyagokat visznek be a szervezetükbe, mint amilyenek a friss gyümölcsök, zöldségek, gabonafélék, tej és sajt.

Rendkívül magas és egészséges életkoruk másik titka az évente ismétlődő hosszú böjti időszak (2-4 hónap), amikor is kizárólag a földjeikből származó lúgos vizet fogyasztják, illetve az általuk megtermelt és összeaszalt sárgabarackot fogyasztják.


A gabonafélék közül árpát, kölest, hajdinát termesztenek, a zöldségfélék közül a paradicsomot, káposztát, spenótot, retket, borsót termelnek és nagyon sokféle gyümölcsük van, mint pl. a dió, sárgabarack, őszibarack, cseresznye, szeder, körte és gránátalma. Számunkra talán hihetetlen, de egy hunza akár 200 kilométert is képes megállás nélkül, fürge léptekkel megtenni. Rendkívül erős szívósságuk egész keleten ismert, nem véletlen, hogy a Himalája expedíciókban a csomagok szállítását rájuk bízzák.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL