Önértékelés

 


Problémád hátterében az áll, hogy bensőd legmélyén értéktelennek tartod magad, és ez az érzés elhatalmasodott rajtad. Áldozatnak tekinted magad. Kisebbrendűségi érzésednek, a "nem szeretem magam" állapota tart fogva jelenlegi helyzetedben. Már nem elégít ki, ha ezt ellensúlyozandó külső szépséggel veszed körül magad, vagy ha vadászatra indulsz, hogy visszaigazolásokat gyűjts magadnak. Végérvényesen eljött az ideje annak, hogy szembenézz az értéktelenség és kisebbrendűség érzésével, és tudatosítsd magadban a problémát.

Amennyire az ezoterikus körökben az anyagtól és a testiségtől való "elszakadást" hirdetik, a te feladatod most az, hogy a külső szépségeddel foglalkozz, vagyis barátkozz meg vele. Csak amit egyszer a birtokunkba vettünk, amit egészen a magunkévá tettünk, azt tudjuk végül el is engedni. Tanuld meg az életet érzéki tapasztalatként átélni, és testedet, mint lelked lakóhelyét tisztelni, ugyanakkor ne értékeld túl, és ne fordíts rá túl sok energiát. Mindeközben kialakul valós önértékelésed, és megtanulod, hogy a dolgokat reálisan értékeld, hogy annak tartsd őket, amik: dolgoknak. Elfogadod a helyedet, elfogadod, hogy olyan vagy, amilyen. A helyzet lehet, hogy nem változik meg gyökeresen, de most másképp értékeled azt, és ez is nagy különbség.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL