Illúziók

 

Egy hamis elképzelésbe lovalltad bele magad, és teljes szívvel hiszel is benne. Ezáltal éppen egy nagyon életteli részedet áldozod fel. Úgy is mondhatnánk, hogy eladod lelked egy részét abban a reményben, hogy valami jobbat kaphatsz érte. Így azonban olyan erők lesznek úrrá rajtad, amelyek az alvilágból származnak. Éppen az "ördög konyhájában" vagy. Tisztázd, milyen hamis elképzelés tart ebben a pillanatban a karmaiban! Ez a legelső lépés, tedd meg!

Akkor emelkedhetsz fel újra a fénybe, ha az alvilág legmélyére leereszkedtél, és azon keresztülhatoltál. Itt lent nem válhatsz sem jobbá, sem mássá. Csak Vergilius szava segíthet tovább: "Nézd meg és menj tovább!" Átalakuláson fogsz keresztülmenni. A régi képeknek el kell enyészniük. Végül a hamis elképzelések (amelyek valójában sohasem léteztek) úgy oszlanak el, mint köd a napon.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL