Kedves és vonzó

 

Kedves vonzó és megértő teremtés vagy, igen sok férfi szeretne a közeledbe férkőzni. Számodra is rendkívül fontos a párkapcsolat, hiszen egyedül nem is érzed jól magad a bőrödben. Fontos, hogy szerethess valakit, és te is szeretve érezd magad. Mivel szinte függsz a párkapcsolattól, hajlamos lehetsz néha arra, hogy nem adod önmagad, a veszteségtől való félelem miatt. Ezt azonban megérzi a másik fél. Ha a párod érzékeny típus, úgy is érezheti, hogy nem vagy elég őszinte hozzá. Ez pedig végső soron feszültségforrás lehet köztetek és idővel viselkedésed – még ha a legjobb szándék vezérel is -, komoly konfliktusokat okozhat.

Törekedj arra, hogy egyedül is megálld a helyed a világban, így nem fog kialakulni a társfüggőség. Ha megállsz a saját lábadon, önállóbb személyiség leszel, ami a férfiakra is nagy hatással lesz. Így nem kell folyton attól félned, hogy elhagynak, ennek következtében könnyebben fel tudod vállalni magad a kapcsolataidban, és nem kell szerepeket játszanod többé.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL