MÁGIA

Valódi boszorkányvarázslat - Söpörd ki otthonodból a negativitást és a gonoszt!

Szerző:
Szabó Anna
Eltöprengtél már azon, miért is van a boszorkányoknak seprűje? Ó igen, a középkorban azért volt, hogy azon repüljenek a boszorkányszombatokra. A modern boszorkányok pedig repkedésen kívül arra használják, hogy kisöpörjék a házukból a negatív energiákat, a gonosz erőket és az ártó jelenlétet. Íme, egy valódi boszorkányvarázslat, amivel te is megtisztíthatod otthonodat!

 


Ha túl sok negatív energia van az otthonodban, netán gonosz szellem, akkor folyamatosan fáradtnak, frusztráltnak, levertnek, depressziósnak érezheted magad. Ráadásul meggátolja, hogy feléd áradjon a szerencse, a jólét, és önmagában véve a pozitív energia. Ezért nincs más dolgod, mint beüzemelni egy mágikus seprűt és kiűzni a segítségével a rosszaságot!

Kellékek

Egy cirokseprű (ha nagyon nem jutsz hozzá, bármilyen más is jó)

13 fekete gyertya

Tömjén füstölő

A varázslat menete

Növő hold idején kell a seprűdet felszentelni. A legjobb, ha hagyományos cirokseprűt használsz, de ha nem jutsz hozzá, akkor bármilyen más is jó. De pusztán takarításra ne ezt használd!

Gyújtsd meg szombati napon a füstölőt és a 13 fekete gyertyát kör alakban, de úgy, hogy a seprű köré helyezd őket.

Térdelj le és mond hangosan: „Ezennel felszentellek, életre keltelek, erővel ruházlak fel! Legyen ez a seprű mától az én segítőtársam, mely elűzi a gonoszt és a rosszat otthonomtól távolra. Mikor én vele söprök, kisöpröm a negatív erőket és csak a tiszta, isteni energiák maradnak."

Ezután fogd a kezedbe és töltsd fel energiával. Érezd, ahogy a saját energiáddal felruházod és lásd magad előtt, hogy söpörsz vele és kiűzöd általa a káros energiákat, majd minden fényes és pozitív töltésű lesz körülötted.

A szenteléssel kész is vagy, de meg kell várnod a fogyó hold időszakát, mert az alkalmas arra, hogy megszabadulj a negatív erőktől. Mikor beköszönt ez időszak, válasz egy napot, ragadd meg a seprűt és mond: „Ideje van a megtisztulásnak! Jöjj seprűm, légy a segítségemre!"

Ezután kezdj el vele söprögetni az bejárati ajtótól az óramutató járásával megegyező irányban. Hozzáteszem, itt nem kifejezetten az a fontos, hogy tényleg begyűjtsd vele a porcicákat. Itt most a láthatatlan energiákat kell összesöpörni. Nyugodtan vizualizáld a művelet közben, hogy egyre gyűlik a kosz és folyamatosan megtisztul az otthonod.

Végül ugyanúgy a bejárati ajtónál kell kilyukadnod, amit nyiss ki és söpörd kifelé az energiákat!

Kész is a háztisztítás! Fogyó hold alatt bármennyiszer felsöpörhetsz így!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL