FÉSZEK

Színes hatások

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd tudni melyek azok a színek, amelyek remek hangulatba hoznak az otthonodban? Összeállításunk segítségével most kiválaszthatod a hozzád legközelebb állót. De vajon milyen hatással lehetnek rád a különböző színek?

Citromos ragyogásban

A citrom és a narancssárga tökéletesen megvilágítja a természetes fénytől szegény északi fekvésű helyiségeket. A rikító, intenzív sárga színek minden nap felvillanyoznak téged. Valóságos vitaminbomba tud lenni egy diszkrét, halványsárga fürdőszoba.



Kékesen tökéletes

Igazi tiszta, megnyugtató szín. A friss levegő illatát, a szél fuvallatát hozza magával a térbe, majd teljesen betölti azt. Abban a helyiségben, ahol tágítani szeretnénk a teret, ez a remek szín lesz majd a tökéletes megoldás.



Zöldben pompázva

A zöld képes regenerálni testünket és lelkünket a fürdőszobában. Egy nyugtató fürdő, lágy zene, hozzá menta zöld árnyalatú csempe vagy festett fal. Semmi másra nem lesz szükséged ahhoz, hogy teljesen feltöltődhess.


Tudtad?

Az almazöld árnyalatok segítséget nyújtanak a szellemi munkákban és a döntéshozatalban.


Csont és fekete színek

Minden semleges szín lazító, nyugtató hatással bír. Ebben a mesés szabad térben bátran áramolhatnak a gondolataid, miközben garantáltan álomba ringatnak a fehér és a fekete szín összeállítások.



Levendulában úszva

Ugye mennyire igaz az a mondás, hogy hallgassunk a megérzéseinkre? Még a színterapeuták is nyugodt szívvel ajánlják a lilát az indigó és az intuíció fejlesztésére. A lila szín gazdagságot, határozottságot tükröz. Igaz réges-rég csak a királyi családok viselhettek lila öltözéket, de manapság már a kreatív kibontakozás alapjává lett ez a mesés szín.


Tudtad?

A feng shui szakértők szerint a lila az álomlátók és a látnokok színe.
Tipp: Színkör segítségévek könnyen kiválaszthatod a neked tetsző színárnyalatokat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL