Napi horoszkóp - 2016-07-21

Kos

Kedves Kos! Szerencsére még mindig tart a jótékony hatás, amelyet uralkodó planétád rendkívüli tevékenysége okoz, főként a hivatásban. Vállalkozó kedved rendkívül aktív, ötleteidet lelkesen fogadják, és nem marad el jutalmad sem. Szívügyekben nyugalmat, idillt, harmóniát jelez a kozmikus tér. Érdemes lenne kihasználni.

Bika

Kedves Bika! Egyre csak próbálod elűzni makacsul vissza-visszatérő komor gondolataidat. Sajnos mindhiába. Aztán már ez sem zavar, nem érdekel semmi: a jó nem villanyoz fel, a rossz nem szegi kedvedet. Reményedet veszítve téblábolsz. Vegyél erőt magadon, és nézz utána, hol van a környéken lehetőség egy kis testmozgásra!

Ikrek

Kedves Ikrek! Az Ikrek egészségének leggyengébb láncszeme az idegrendszer. Különös gondot kell fordítani arra, hogy nyugalom, békesség vegyen körül. Lelki harmóniádat nehézségek és hosszas tréning segítségével vagy képes megőrizni. Tudnod kell, ha az idegeid felmondják a szolgálatot, az más következményekkel is járhat.

Rák

Kedves Rák! Lassan járj, tovább érsz! Ez lehetne a nap jelszava. Ne idegeskedj, vigyázz a közlekedésben, mert kisebb utazásra is sort keríthetsz. Az üzleti életben tevékenykedők számára kedvező nap ez. Kockáztatásuk sikerrel jár. Alkotóerejük teljében vannak, de nem árt a körültekintés. A következő időszak az erőgyűjtésé.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Szelídítsd meg vágyaidat, ahogyan jobb napjaidon az embereket is képes vagy olyannak látni, amilyenek valójában. Álomvilágban élsz, és ez minél tovább tart, annál keservesebb az ébredés. Piroskát ugyanis felfalja a farkas, és bizony a nagymama sem éli túl. Legalábbis az életben. De ez nem befolyásol.

Szűz

Kedves Szűz! Ma valahogy vastagabbnak érzed a pénztárcát. Valószínűleg azért, mert végre learathattad kemény munkád gyümölcsét. Ez azonban nem jelenti azt, hogy most már leereszthetsz. Ellenkezőleg! Egyre jobban és többször kell bizonyítanod, hogy máskor is képes leszel elérni a sikert. A pénz elköltését ne hamarkodd el!

Mérleg

Kedves Mérleg! Ez a nap jó alkalom arra, hogy átnézd levelezésedet, könyvelésedet, rendezd pénzügyeidet, pótold elmaradásaidat. Nyugtató érzés tudni, hogy rendben van minden, nincs restanciád. Ha már ilyen jól elrendezted dolgaidat, tégy pontot egy nem túl kellemes kapcsolat végére is. Már nagyon terhes, add ki az útját!

Skorpió

Kedves Skorpió! Ha az érzelem megpróbál felszínre törni benned, mindig számíthatsz a józan ész kontrolljára, arra, hogy mindig a realitások talaján állva számolsz a megvalósítás összes lehetőségével. Ez most sem történik másképpen. Rosszul számolnak azok, akik azt gondolják, érzelmeid most felelőtlen kalandokba visznek.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma végre egy csendes, derűs nap köszönt rád. Munkádat olajozottan végzed, kollégáiddal zökkenőmentes a kapcsolatod. Optimistán tekintesz a jövőbe. Tudod: az elkövetkező hetekben, hónapokban sok érdekes feladat, lehetőség vár rád. Ma ismét különböző terveket szősz minél sikeresebb megvalósításuk érdekében.

Bak

Kedves Bak! Nem érted, hogy ami neked fontos, az másnak vajon miért nem létfeltétel. Miért gondolod, hogy egy kaptafára készültek az emberek? Ha úgy döntesz, hogy még éjjel is bent maradsz a munkahelyeden, hogy végezz a feladatoddal, ezt ne kényszerítsd rá másokra is. Mindenki másként vélekedik ugyanazokról a dolgokról.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nyomasztó napod van ma. Az állandó együttlét, az örökös szereplés jobbára nincs ínyedre. Szeretsz magadra maradni, szereted megemészteni, alaposan megrágni és végiggondolni a történteket. Kedvesed mindezt nagyon is jól tudja. Menekülj ma hozzá, ez jár majd a legkevesebb beszéddel, és a legtöbb örömmel.

Halak

Kedves Halak! Táncolni még azért nem lenne kedved, de a fejed úgy dolgozik, ahogy azt megszoktad. Máris különböző tervek járnak az eszedben. A legsürgősebb teendőket már sikerült tisztázni, és a fontossági sorrendet megállapítani. Csupán a végrehajtás van hátra. Ne légy szégyenlős, inkább kérj segítséget, ha nem megy!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL