DIVAT

A színem a színem a...

Szerző:
Szabó Anna
Felejtsd el az egyhangú szürkét és a komor feketét! A kikelet idején vibrálj te is izgalmas, feltűnő és vagány színekben! Alakíts ki magadnak minden napra egy igazán vidám hangulatú összeállítást!

Sárgaláz

Az idei tavasz sem engedheti meg magának, hogy nélkülözze a ragyogó, élénk színeket. A sárga az egyik legdominánsabb szín idén. Szatén, áttetsző muszlin anyagok hozzák ki leginkább a sárga szín csodás fényét.

A minap vettem is egy ilyen helyes sárga blúzt a Mangóban. A karcsúsított vonalvezetés, a rugalmas anyag igazán kényelmes. Választhatsz hozzá egy vagány fekete trikót, vagy egy vastag tűzpiros övet, karcsú derekadra. Ez a fazon több színben is kapható, pl. mályva, vagy fekete. Finomabb hatást érhetünk el, barna, beige színek kombinálásával. A balerina cipők továbbra is versenyben vannak, csupán a színek játéka emeli ki őket a korábbi évek jellemző viseletéből.



Narancsvidék

Igazán felüdítő színre vágysz? A narancssárga egész nyáron óriási slágernek ígérkezik! Parádézz benne hétköznap, lehetőleg nappal, amikor úgy istenigazából szikrázik a napsütés!


Pink Panter

A pink óriási előnye, hogy nem a szende szűzies babavilág jut róla eszünkbe, sokkal inkább a vagány városi nő, aki természetesen tudja, hogy a legmegfelelőbb színkombináció, a pink-fekete, a pink-szürke, sőt! Esti megjelenésünket még elragadóbbá varázsolja egy arany kiegészítővel párosított koktélruha! Az idei tavasz, - a sárga mellett- a másik különös gonddal kiemelt színe, a pink lesz. Különféle árnyalatai, mint pl, a mályva, a sötétebb amolyan eper-rózsaszín szintén nagy érdeklődésnek örvend.


Piroskám!

A nőiesség, az erotika színe, ezt talán mondanom sem kell. A piros-fehér-fekete az elegáns viselet egyik legmegfelelőbb triója. Különösen randevúra ajánlott. A lakk bevonat még jobban kiemeli a buja hatást, a pöttyös minták kislányossá, a fénylő anyagok pedig a luxus divat hangulatát idézik. Izgalmas formák és minták találhatóak az üzletekben, mint pl. a japán kultúrát idéző legyező, és az ötvenes-hatvanas évek amerikájából jól ismert pörgős térdszoknya, magas derekú nadrágok és karcsúsított derekú, buggyos-ujjú blúzok.

 

Örökzöldek

Nem kell a fűbe feküdni, hogy bezöldülj! Félretéve a kissé idétlen szóviccet, nézzük milyen lehetőségeket kínálnak a 2008-as tavaszi kifutók kollekciói. Mindenek előtt már most a közelgő forróság kap főszerepet. Rövidgatyók, miniszoknyák, virágos-csíkos mintázatok. A zöld nemcsak megnyugtató, de szinte mindenkinek remekül áll. Az H&M üzletekben kapható nagy méretű élénk színekben pompázó táskák között bőven akad zöld is, de szinte bármelyik bevásárlóközpont női ruha butikjában találhatunk nekünk tetszőt.



„Nyitni-kék”

Nappalra inkább a világosabb, „babás” árnyalatokat, estére viszont a sötétkéket részesítsük előnyben. A teljes kékbe borulás most nagyon menő, komoly, letisztult, de szivárványos, valamint a fehér-arany kiegészítőkkel teljesen más, sokkal vidámabb hatást érhetünk el.



És, hogy honnan szemezgettünk? A ruhákat megtalálod az Artz Modell, Mango, H&M, Pimkie, New Yorker, Promod, Aboriginal, Nikita, és Hello Kitty, Retro, Diesel üzletekben

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL