KÖZÉRZET

Masszírozd ezt a két pontot, és figyeld, milyen jó érzés hatja át a testedet

Szerző:
Szabó Anna
Sokan szembesülnek a stresszel, a szorongással, hiszen a világ olyan nyomás alatt tart minket, mellyel nem mindenki képes megbirkózni. Talán te is tapasztaltál már megmagyarázhatatlan szívdobogást, félelmet vagy bizonytalanság érzetet - az ilyen pillanatokban jó, ha kéznél van egy gyors módszer, mely csökkenti test feszültségét.

 

Egy egyszerű masszázzsal is tudod oldani a feszültséget, gyorsabban, mint hinnéd. Van ugyanis a testeden 2 fontos pont, melyeket, ha stimulálsz, csodálatos érzés jár át.  Az egyik a mellkasod közepén található, a másik pedig a két szemöldököd között. Ha enyhe nyomást gyakorolsz erre a két pontra, hatalmas változás megy végbe a testedben.  

Enyhén stimulálva a pontokat, javul a vérkeringésed, ellazulsz, csökken az erős szívdobogás, a szorongás, az idegesség és a feszültség a testedben. A masszázs alatt lélegezz mélyeket, ülj kényelmesen, és próbálj minden kósza gondolatot kizárni. Ha hiszed, ha nem, akár asztmás tüneteket és szívproblémákat is enyhíthetsz vele, sőt, az álmatlanság, a fejfájás és az orrdugulás varázsütésre tűnik el.

 

Figyelem! Ha gyakran fordul elő erős szívdobogás, szívszorítás, akkor keresd fel az orvosodat, ezek ugyanis akár komoly betegségek tünetei is lehetnek, melyeknek fontos komoly jelentőséget tulajdonítani.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL