LELKIPATIKA

6 dolog, amit tudnod kell az előző életeidről

Szerző:
Szabó Anna
Biztos lehetsz benne, hogy mostani életed nem egyedüli, hiszen a lélek reinkarnálódik, így egyes déjá vu élmények felidézések lehetnek valamely korábbi életed eseményeiről. Mindnyájunknak vannak pillanatai, amikor úgy érezzünk, hogy már láttunk, hallottunk valamit, vagy valakit azelőtt. Lehet, hogy nehéz elhinni, de valószínűleg már átélted azt a bizonyos tapasztalatot egy másik életedben!

 

Bár a tudatos elme nem emlékszik a korábbi életek eseményeire, a tudattalan és a sejtek bizony mindenre emlékeznek. Ez a tudományosan bebizonyított jelenség különböző formákban nyilvánulhat meg.  Lehet, hogy erőteljesen vonzódsz egy adott kultúrához vagy nyelvhez, még akkor is, ha soha nem jártál az adott helyen. Lehet, hogy bizonyos szagok vagy ízek egy múltbeli életed tudatalatti emlékeit váltják ki. Ebben az életben csak egy sor szenzoros ingert élünk át, de a belső szellemi én képes érezni, kóstolni, szaglászni és hallani a korábbi élet emlékeit is. 

 {KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL