Napi horoszkóp - 2016-07-18

Kos

Kedves Kos! Jó testi és lelki közérzetedet kellemes hírek, hivatásbeli sikerek is fokozhatják. Hiúságodat legyezgeti, hogy munkádban megkülönböztetett tiszteletnek örvendsz. A mai, engedékenyebb hangulatodban azt sem bánod, hogy családod nem osztja a véleményedet néhány dologban. Lehet, hogy csak aggódnak érted.

Bika

Kedves Bika! Élesen látod most a körvonalakat, a megszokott környezet, az unos-untig ismert arcok más színben tűnnek fel. Az ismertről kiderül, hogy ismeretlen és érdekes, az ismeretlenről, hogy szokványos és unalmas. Pedig semmi nem történt, saját kicsiny életvilágod válik távlatossá, míg a nagyvilág összeszűkül.

Ikrek

Kedves Ikrek! Nyilvánvaló képtelenség lenne olyan munkát vállalni, melyhez konok kitartás, hangyaszorgalom szükséges, mert a természetedből fakadóan egyszerűen képtelen vagy elvégezni. Mint ahogy az sem meg, hogy egy órát ülj ugyanazon a helyen. Ne félj visszautasítani az ilyen feladatot, ám diplomatikusan tedd.

Rák

Kedves Rák! A tegnapi kedvező élmények hatására könnyebben kezded a hetet. Lelki életedben is ehhez hasonló jó változások következhetnek. Munkádban örömödet leled, új ötletek jutnak eszedbe. Légy kezdeményező kedveseddel, hívd el vacsorázni, lepd meg valami aprósággal! Így elkerülöd az unalmas hétfői hangulatot.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! A július 23. és augusztus 2. között született Oroszlánok csak nagy igyekezettel ronthatják el a napot, hisz a csillagok csupa jót ígérnek számukra. Túláradó érzéseiknek ma semmi sem szab határt. Az áldott nap persze egyaránt süt minden Oroszlánra, és a csüggedők is bízhatnak váratlan szerencséjükben.

Szűz

Kedves Szűz! Rövid idő alatt sok pénzt veszíthetsz, ha nem vigyázol. Rég voltál vásárolni, szükséged volna néhány apróságra. Körutad során azonban sok mindenbe beleszeretsz, és nem tudsz ellenállni. Hatalmas pakkokkal, lapos pénztárcával térsz haza. Fáradtan dőlsz az ágyra, és meggondolatlan vásárlásodon rágódsz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Minden kezdet nehéz. Így lesz ez a mai napon is, hiszen egy ilyen fantasztikus hétvége után ugyan kinek lenne kedve dolgozni?! Lassan azért belerázódsz, hiszen kár tönkretenni a hetet idegeskedéssel mindjárt az elején. Vállalj kevesebbet, és ahogy nő a munkakedved, úgy növelheted teljesítményedet.

Skorpió

Kedves Skorpió! A vállalt különmunkát mindenképpen el kell végezned, mégpedig olyan színvonalon, ahogyan azt tőled elvárják. Szerencsére alkotóerőd teljében vagy, és még az ilyen rutinfeladatok sem jelentenek neked unalmat és szürkeséget. Fantáziád természetesen a rekkenő melegben is szárnyal, ezt használd is ki.

Nyilas

Kedves Nyilas! Szerelmes szívek számára sok jót tartogat a mai nap. Ha ma vallomást akarsz tenni, vagy bizonyosságra vágysz valamely kérdésben, kedvező fogadtatásra, érző, csakis érted dobogó szívre találhatsz. Nem érdemes tehát tovább húzni-halasztani azokat a dolgokat, amelyek már régen nyomasztják a szívedet.

Bak

Kedves Bak! Mint egy számítógép – olyan az agyad. Egyszer hallott dolgokra is emlékszel. Érdemes fejleszteni ebbéli képességedet. Nem kerül sok fáradságodba, és fokozhatod vele mások bizalmát. Már most figyelj oda, hogy vállalkozásod nyereséges legyen. Vagy konkrét cél érdekében gyűjtsd a pénzed, vagy fektess be.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Úgy lelkesedsz, mint egy kiskamasz. Alig várod, hogy a tegnap megértőnek bizonyult közönséged előtt még részletesebben kifejthesd elképzeléseidet. Az ötlet nem rossz! Vidd hát haza a zajos kompániát, és otthon, néhány palack hűs ital és finom falatok társaságában tartsd meg előadásodat terveidről.

Halak

Kedves Halak! Furcsa, de zavar a rendetlenség! Látod, állapotod mind több reményre ad okot. Fellélegezhetsz. De csak az után, hogy rendet raktál. Nem a lelkedben, hisz azzal estére sem végeznél. Egyelőre elégedj meg a közvetlen környezetedben található „lelketlen” tárgyakkal. Ha végeztél, üdítő lesz a langyos fürdő.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL