LELKIPATIKA

5 titok, amit jó, ha tudsz, hogy képes legyél elkerülni a negatív energiákat

Szerző:
Szabó Anna
Az együttérzés az a képesség, melynek segítségével közelebb kerülünk másokhoz, és képesek vagyunk átérezni a másik helyzetét. Empatikusnak lenni azonban nem korlátozódik pusztán csak arra, hogy képes vagy felismerni mások érzelmeit és érzéseit, hanem úgy tudod átélni őket, mintha a sajátod lenne.

Gyakran megesik, hogy a túlzottan empatikus ember egyszerűen magába szívja a környezetében élők fájdalmát és szenvedését, amelyekkel nap mint nap kapcsolatba kerül. Ez érzelmileg nemcsak megterhelő, de azt is megakadályozza, hogy minden a rendes kerékvágásban működjön, hiszen az érzékeny ember arra is képes, hogy átvegye a negativitást is. Ha te magad is az empatikus emberek táborát erősíted, akkor fontos, hogy megtanuld megvédeni magad az emberek mérgező energiáitól, melyek képesek a feje tetejére állítani az életedet, mind fizikálisan, mind pszichésen. Íme, 5 módszer, hogy el tudd elkerülni a másoktól kisugárzott negatív energiákat:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL