REJTÉLY-MISZTIKA

Egy elátkozott vudu bálvány, amelytől mindenki rémálmokat lát

Szerző:
Szabó Anna
Mikor ránézel az afrikai faragott szobrokra, milyen érzés fog el? Egy kicsit misztikus? Kicsit hátborzongató? Mit szólnál egy olyanhoz, ami valószínűleg el van átkozva, ugyanis elegendő csak ránézni és az embereknek rémálmokat okoz! Ilyen a „Rémálmok bálványa nevű szobor”, ami szörnyűséges álmokat, hallucinációt, de még akár démonokat is előidéz azután, hogy megérintették vagy megpillantották.

A bálvány jelenleg Greg Newkirk és Dana Matthews házaspár tulajdona, akik a Planet Weird nevű oldal megálmodói. Továbbá a Paranormális és Okkult Utazómúzeum kurátorai, amely nemrégiben kapta meg a fából készült figurát. Matthews és Newkirk számos beszélgetős műsorban is szerepeltek már, és mindig arra kérik a nézőket, hogy bátran küldjenek nekik különleges tárgyakat a múzeumhoz.

Egyszer kaptak is egy ilyen tárgyat. Ez bizonyos Tim írt levelet Ohióból, aki szívesen odaadta a bálványt a két fanatikusnak, amit hat hónappal azelőtt az új házának pincéjében talált becsomagolva.  A szobrot fából készítették, külseje feketére van festve és egy háromszög alakú szimbólum is látható a homlokán. A szakértők úgy gondolják, hogy Afrikából származik, de az a pontos kiléte mai napig ismeretlen.

Tim rengeteg félelmetes sztorit mesélt a szoborral kapcsolatban. Nem az intenzív rémálmokról beszélt, amelyek őt és a családját kísértették, hanem a házban villodzó fényekről, megbolondul elektronikáról, de egyszer olyat is hallottak, mintha egy csapat ember zörögne a konyhájukban, de mikor kimerészkedtek megnézni mi folyik, senkit se találtak ott. A legfiatalabb fia úgy érezte, hogy egy kis ember támadja meg éjjelente, miközben Tim azt álmodta, hogy valaki megöli a feleségét. Hamarosan egy raktárba szállították a figurát, ami ugyan nem állította meg a rémálmokat, de sokkal kevésbé voltak élénkek és zavaróak, ezért is akart a családfő annyira megszabadulni a szobortól.

Newkirk elmondta, hogy eddig ez az egyik legfélelmetesebb tárgyuk, és mind a ketten tapasztalnak furcsaságokat vele kapcsolatban, amióta megkapták. Sokszor apró árnyékembereket látnak – nagyon úgy fest a szoborral együtt afrikai démonokat is kaptak - és természetesen a rémálmok náluk is jelentkeztek, éppen ezért jól becsomagolták a szobrocskát. Az afrikai hiedelmek szerinte először is azért csomagolták be, hogy azzal együtt az átkot is becsomagolja az, aki azt leveszi magáról. De mivel Tim kibontotta, az átok a tárgyban aktiválódott.

Korábban pedig több a múzeumban járó látogató, miután megérintette a szobrot, ugyancsak rémálmok és hallucinációról számolt be. De olyan is akadt, akinek elég volt csak ránéznie…

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL