MÁGIA

Probléma megoldó ígézet

Szerző:
Szabó Anna
Sajnos nincs olyan ember, akinek ne lennének néha problémái. De ha tudjuk, hogyan segíthetünk e gondokon, akkor mindjárt másképpen állunk hozzá. Ez a varázs szertartás akár a lelki megrázkódtatások leküzdésében is hatékony segítség lehet. Próbáld ki! Mit veszíthetsz vele?

Hozzávalók

Kék gyertya
Vékonyka ecset
Piros színű vízfesték
Kis papírdarab
Kis tálka víz



Előkészületek

Először is a problémád okát, gócát kell magadban megfogalmazni, hogy pontosan oda tudd irányítani az energiákat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.


Az ígézet elszórása

1. Gyújtsd meg a gyertyát. Fogd az ecsetkét, és fess a papírosra egy "X" jelet a piros vízfestékkel. Közben folyamatosan gondolj a problémádra, vagy fájdalmadra, aggodalmadra.

2. Tartsd mindkét kezeddel magad elé a papírost, és összpontosíts a piros "X" jelre. Nézd egy darabig, próbáld meg belesűríteni a problémádat, fájdalmadat ebbe a jelbe.

3. Ha úgy érzed, hogy létrejött egyfajta kapcsolat a jel és közötted, helyezd a papírost a tál vízbe, és kezd el mozgatni. Addig mozgasd, míg azt nem látod, hogy a vízfesték elkezd kioldódni. Közben folyamatosan mondogasd az alábbiakat:


"Elmosom a kínt és vétket. Távozzatok, és vissza ne gyertek!"



4
. Amikor az általad festett jelecske már csak egy elmosódott paca, emeld ki a papírost a vízből, gyűrd össze és dobd el. A tálkában lévő vizet öntsd a földre, közvetlenül magad köré a következő szavakkal: "Így legyen!"





Fontos!

A varázslat működik, ezért csak saját felelősségedre próbáld ki!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL