DIVAT

Gálák és hétköznapok

Szerző:
Szabó Anna
Igaz már lezajlott az Oscar-díj átadás, de a trend megmaradt. Meseszép estélyi ruhákban, és kényelmes, lenge hétköznapi viseletekben pompáznak legkedveltebb sztárjaink. Reméljük ezennel végleg elhozták nekünk a tavaszt.

Az ördög Pradát visel gyönyörű főszereplője, Anne Hathaway szeret vissza-vissza nyúlni a 80's évek stílusához úgy, hogy közben az aktuális divatot se szorítsa háttérbe.


Kedvenc elegáns viselete: Anne sosem volt híve a kirívó ruhadaraboknak, a letisztult, diszkrét formákban érzi igazán jól magát.

Kedvenc hétköznapi ruhakompozíciója: A polimer kazetták és a márványfarmer fénykorából jól ismert mellény, tarka, kislányos blúz, répafazonú farmernadrággal.

2008 nagy divatdiktátora, Audrina Patridge igazán tudja, hogy mi áll jól neki. Sosem volt, és nem is lesz szüksége stylist-ra.


Kedvenc elegáns viselete: Sportosan és elegánsan egyszerre. Audrina nem szeret megjelenni csipkés-habos estélyi ruhákban. Vagány lány, nem egy királylánytípus.

Kedvenc ruhakompozíciója hétköznap: Kényelmes, divatos koptatott farmernadrág, vagány felsővel, papuccsal vagy sportcipővel.

Paris Hilton és párja nem tudna soha összeöltözni. Paris mindig figyelembe veszi, hogy az alkalomhoz illő viseletben tündököljön, párjával ellentétben. Partnere marad a rockos stílusnál, amelyet szó szerint, semmi pénzért se vetkőzne le.


Kedvenc elegáns viselete: A dúsgazdag örökös szinte minden egyes gálán meglepetést okoz szokatlan ruhadarabjaival, természetesen a paparazzik nagy örömére.

Kedvenc ruhakompozíciója hétköznap: Hilton kisasszony hétköznap sem tudna egyféle stílusnak hódolni, így majdnem minden nap újabb, és újabb érdekes darabokkal gazdagítja ruhatárát.

Eva Longoria, Miley Cyrus, Vanessa Minnillo. Az alábbi sztárok ízlése tökélesetesen egyezik. Vagy mégsem? Paris Hiltonhoz hasonlóan Miley Cyrus is tartogat még meglepetéseket a közönségnek. A két hölgy korban passzol egymáshoz, ebből adódik a kialakulatlan ízlésviláguk.


Eva Longoria és Vanessa Minnillo már tökéletesen megtalálta önmagát. Eva és Vanessa örök kislányok maradnak, míg Miley és Paris nem tudja még, hogy végleg az örök nőiességet vagy a vagány, sportos stílust válasszák- e.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL