Napi horoszkóp - 2016-07-15

Kos

Kedves Kos! Hirtelen mintha az egész világ összeesküdött volna ellened. Fenyegető viharfelhők tornyosulnak a tegnap még majdnem felhőtlen égen. A baljós hírek megzavarnak, és olyan hibák elkövetésére késztetnek, amelyek csak tovább súlyosbíthatják egészségi, vagy anyagi helyzetedet. Előfordulhat, hogy töretlen jókedved simán átsegít a válságon.

Bika

Kedves Bika! Kedvező fordulatot vesznek az események. Amiért máskor fáradságosan meg kellett küzdened, ma az öledbe hullik. Persze nagyon jól tudod, hogy a szerencse nem pottyan az öledbe. Rengeteg munka áll mögötte, hisz a kacér istennő a szájtátiakkal csak ingerkedik, nem telepedik melléjük. Bármibe kezdesz azonban, segítőkészen áll mögötted.

Ikrek

Kedves Ikrek! Amíg szabadságodat töltötted, mintha megállt volna az idő munkahelyeden. Mindennel megvártak, semmit sem intéztek el, sürgős lépéseket sem tettek meg. Most visszatértél, és fogalmad sincs róla, hol és hogyan kezdj hozzá. Mindenesetre a gutaütésnél minden jobb, úgyhogy adj magadnak időt, míg átlátod: mely feladatok a legsürgősebbek.

Rák

Kedves Rák! Az első kisebb izomláz után vajon mi a teendő? Hát dolgozz rá egy kicsit! Jól esett a testmozgás, ezt ne is tagadd. Nem vagy még olyan rossz formában, hogy ne érnél el hathatós eredményeket. Barátaid megbabonázva nézik új „bolondériádat”. Ne hagyd őket sokáig szemlélődni, vond be őket is a tevékenységbe. Így sokkal hatékonyabb lesz.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Kétségtelen, hogy a változatosság gyönyörködtet, ám egy határon túl káros lehet. Legtöbbször bocsánatos bűn az Oroszlán csapodársága. Ezért bocsátja meg olyan nehezen, ha kitör a lázadás. Túlfeszíted a húrt, és ha ezt szemedre vetik, kapva kapsz az alkalmon, hogy még messzebbre menj. Ezzel végképp próbára teszed mások türelmét.

Szűz

Kedves Szűz! Nem helyénvaló, hogy egy olyan remek nap után, mint a tegnapi volt, így elhagyod magad. Ez a nagy ellentét sokkal többeknek szemet szúr, mint gondolnád. Nem szabad kiábrándítani őket, hiszen környezeted úgy ismer, hogy te vagy az, aki mindig csinos, elegáns, jó megjelenésű, kellemes társalgó, ráadásul precíz, pontos és rendszerető.

Mérleg

Kedves Mérleg! Annyira elszoktál az ilyen csendes napoktól, hogy alig találod fel magad. Pedig azért, mert nem történik semmi említésre méltó, akad tennivalód bőven. Mi több, annyira kifárasztod magad, hogy estére nem lesz kedved semmihez. Így lemaradsz egy remekbe szabott buliról, viszont kiolvasod végre a hónapokkal ezelőtt elkezdett könyvet.

Skorpió

Kedves Skorpió! A kikapcsolódás mellett – mert azért erre is volt időd – sokat dolgoztál. Ez bizony eléggé megviselt. Most már egy valódi nyaralásra volna szükséged, hogy energiáid végleg ki ne merüljenek. Ne sajnáld erre az időt, a pénzt! A hirtelen jött ötletek sülnek el legjobban. Próbálj úgy időzíteni, hogy a jövő hetet már ne otthon kezdd.

Nyilas

Kedves Nyilas! Csak tőled függ, hogy alakul a mai napod. Ha átadod magad rosszkedvednek, ha bosszankodsz mások trehánysága, lazasága miatt, egyszóval ha mindenen felkapod a vizet, akkor csak idegeskedni fogsz. Ha viszont felül tudsz emelkedni a kicsinyes bosszúságokon és intrikákon, észre tudod venni az élet kínálkozó apró örömeit, szépségeit.

Bak

Kedves Bak! Jó, ha már reggel elhatározod, hogy ma nem történhet olyan dolog, aminek ne lenne megoldása. Mert történni fog. Megoldása is lesz, de a kimenetele főként rajtad múlik. Nézeteltérés támadhat családi, munkahelyi viszonylatban, esetleg összetűzésre kerül sor azokkal, akiket építkezésen, felújításban vagy vállalkozásodban foglalkoztatsz.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nyugtalan vagy, egyedüllétre volna szükséged. E vágyat egyenesen leküzdhetetlennek érzed. Nem azért, mert utálnád a világot, vagy annak valamelyik hozzád közel álló tagját, hanem mert gondolataid formába öntéséhez remetei magányra vagy legalábbis egyedüllétre volna szükséged. Tégy belátásod szerint! Senki sem tesz szemrehányást.

Halak

Kedves Halak! Szélcsend van, de ennek ne dőlj be. Valamit nagyon érzel a levegőben. Igazad is van, ezt hívják vihar előtt csendnek. Tedd meg az ilyenkor szükséges óvintézkedéseket: vond be uszonyaidat, majd saját magad is húzódj be egy biztonságos, védett helyre. Fogyassz vitamindús ételeket, igyál sok ásványvizet. A többi már nem a te dolgod…

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL