Napi horoszkóp - 2016-07-14

Kos

Kedves Kos! Szeretnéd kivívni partnered vagy környezeted csodálatát, és erre ma meg van minden esélyed. Amihez nyúlsz, minden sikerül. Ragyogó húzással juthatsz előnyös üzletekhez, vagy befektetéshez. Vételeidben és eladásaidban is szerencsés lehetsz. Pech, ha mindezzel nem értél célt partnerednél. Lehet, hogy inkább több figyelmet várna tőled?

Bika

Kedves Bika! Pontosan látod a dolgok fontosságát, súlyuk mégsem nyomaszt. Olyan gyorsan, nyugodtan döntesz, mintha csak arról volna szó, hogy milyen napilapot vásárolj. Magabiztosságod, könnyedséged, sistergő humorod sokakat késztet arra, hogy belül kerüljenek lényed bűvkörén. Az estét igyekezz baráti társaságban tölteni, jól fogod érezni magad.

Ikrek

Kedves Ikrek! A varázs szépnek látszik, de a valóság egész másként fest. Ha választanod kell, hogy valamit megtegyél-e, vagy sem, valószínűleg akkor döntöttél helyesen, ha megtetted. Akkor – függetlenül a végeredménytől – elmondhatod: ügyesen léptél. Ha nem teszed meg, akkor egész életedben szemrehányást teszel magadnak, miért nem cselekedtél.

Rák

Kedves Rák! Sport, sport, és megint csak sport! Ma ezzel telik el a napod. Rájöttél, hogy van mit tenned az ügyért, hiszen nem vagy egy atléta. Amit lehet, finomíts az alakodon, hiszen nem régen még csodáltak és irigyeltek érte. Ne ess azonban újból abba a hibába, ami miatt mindig megfutamodsz: ne akarj rögtön nádszál derekat, karcsú idomokat.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Vitába keveredhetsz, mert túlzottan hiszel saját igazadban. Képes vagy elmenni odáig, hogy akaratodat minden áron rákényszerítsd másokra. Ezzel magad ellen fordíthatsz olyan embereket, akikben egyébként bízhatsz, és barátságokat tehetsz tönkre. Nem esik le a korona a fejedről, ha visszavonulsz, hisz az igazságnak több arca van.

Szűz

Kedves Szűz! Ha este visszagondolsz erre a napra, örömmel konstatálod majd, hogy jobban sikerült, mint azt remélni merted volna. Minden elképzelésed maximálisan teljesült, pénzügyi tranzakcióid sikeresnek mondhatók, és a szerelem terén is a legnagyobb rendben van minden. Ne bízd el magad, ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy örökre így is marad!

Mérleg

Kedves Mérleg! Valaki alaposan kioszt, és ráadásul nem is nagyon érted, hogy miért. Bölcsen teszed, hogy nem bonyolódsz vitába, inkább kérdőre vonod korholódat. Minden esetre megvisel ez az affér, és kedvedet is szegi. Legszívesebben hagynád az egészet holnapra. Mi tart vissza. Sajnos az efféle kellemetlenségek mindig megvárnak, nem futnak el.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ki kell használnod, hogy mások üdülnek, és nincs, aki elvégezze a fontos feladatot. Ez kiugrási lehetőséget is kínál. Aki most megszokja, hogy veled dolgozhat, később is hűséges lesz. Vedd komolyan a lehetőséget, dolgozz precízen. Ne lazíts akkor sem, ha látod, senki sem figyel. Nem másoknak, hanem önmagadnak kell bizonyítanod.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma mindent tehernek, nyűgnek érzel. Szeretnél kiugrani a bőrödből, valami rendkívülire és izgalmasra vágysz. Lehet, hogy nyugtalanságod tettre is sarkall. Olyanra, amit igazán nem gondolsz át, és amelyet később meg is bánhatsz. Nyugtalanságodból csak egy ismerkedésre futja. Fölös energiáidat sporttal, leginkább úszással vezesd le.

Bak

Kedves Bak! Teljesen semlegesnek ígérkezik a mai nap is. A bolygók állása és a benned lévő nyugodtság nem hoz világrengető változásokat. Ha bármibe belefogsz, senki nem ellenzi ugyan, de nem is segíti törekvéseidet. Épp ezért számíts arra, hogy elhúzódó lesz minden cselekedeted. Jó, ha eleve csak olyat teszel, aminek a lassú tempó a feltétele.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ismét munkába feledkezős kedvedben vagy. Ezen a terepen – legalábbis mostanában – kevesebb csapás ér, mint másutt. Ráadásul nem lehet rád fogni, hogy ötletek híján volnál. Nos, tehát most jobban teszed, ha hivatásodból próbálsz töltekezni, ha abból próbálsz örömet kicsikarni. Aztán úgyis fordul majd a világ, csak ki kell várni.

Halak

Kedves Halak! A huszonnegyedik órában kapcsoltál. Még talán helyrebillentheted a mérleget. Nem egyszerű, és főleg nem hálás feladat. Az is lehetséges, hogy mesterséges akadályokba ütközöl, de ha már egyszer rászántad magad a dolgok tisztázására, ne hátrálj meg, ne elégedj meg a fél megoldásokkal. Így mindenkinek jobb lesz, de elsősorban neked.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL