A Vízöntő és a szex

A Vízöntő a levegővel kapcsolatos csillagjegy, és ennek megfelelően gondolati síkon közelítik meg a szexet is. Ha meg tudja osztani és beszélni a gondolatait a szeretőjével, az nagyban felerősíti az ágyban való történéseket.

Vele született kíváncsisága arra ösztönzi, hogy mindenfélével kísérletezgessen az ágyban (is), úgyhogy jól vigyázz! A határok kitolása természetes próbálkozás a Vízöntő számára, ezért folyamatosan egyre nagyobb gyönyörök után kutat.
A Vízöntőnél finom rejtélyek bújnak meg a felszín alatt, úgyhogy az, aki elő tudja ezeket csalogatni, vad utazásra számíthat.

A Vízöntő sokat gondolkozik azon, hogy mi a fontosabb: a test vagy a lélek. Ezért ha a szeretője meg tudja győzni arról, hogy a testiség álljon az első helyen, akkor szabadjára tudni engedni a Vízöntő szexuális énjét.


A Vízöntő nő szexuális beállítottsága

A Vízöntő nő igazán fantáziadús és leleményes, ezért a partnerének hatalmas gyönyörben lehet része. A testi szerelem nagyon fontos számára, talán sokkal fontosabb, mint a tartós, hosszútávú partnerkapcsolat. Imád örömet okozni a partnerének, és bármilyen szexjátékban benne van. Egy új vibrátor, vagy dildó, amely izzik, fénylik, és még hangokat is ad - na erre van szüksége ahhoz, hogy a szex igazi élmény legyen számára. Hihetetlen érzéke van ahhoz, hogy akár egy erotikus masszásszal a csúcsra tudja röppenteni partnerét, miközben nyelvével finoman nyalogatja annak testét. Aki egy Vízöntő nővel akar szexuális kapcsolatot létesíteni, az semmilyen körülmények között ne lepődjön meg , ha javasolni fog valami teljesen új dolgot, amit esetleg még sohasem próbált. Nála ugyanis az izgalom a kulcsszó.


A Vízöntő férfi szexuális beállítottsága

A nők általában úgy vélekednek a Vízöntő férfiról, hogy: végre, találtam valakit, aki irántam érdeklődik, és nem egyből a szexen jár az esze. A Vízöntő férfi valóban lassan közeledik, hagy időt arra, hogy partnere feloldódjon, biztonságban érezhesse magát. Viszont képes arra is, hogy úgynevezett "egyéjszakás" kalandokra rávegye a nőket. Általában szereti, ha a nő irányítja a szexuális együttlétet - akár a szexpozíciók, akár az előjáték menetét illetően. Nagyon izgatónak találja, ha a nő "beöltözik" valakinek, vagy valaminek, és neki úgy kell meghódítania. Például ápolónőnek, vagy takarítónőnek, stb.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL