DIVAT

Az idei divat változatosabb, mint valaha! - Kertésznadrág, overál, horgolt és vintage hatású felsők

Szerző:
Szabó Anna
A nyár egyik legizgalmasabb időszaka a fesztiválszezon! Talán már te is körülnéztél a szekrényedben azt tervezgetve, hogy milyen szerelésekben fogod végigbulizni 2016 legjobb fesztiváljait. Mutatjuk az idei legnépszerűbb darabokat, összeállításokat.

 

A fesztiváldivat évről évre változatos, új megoldásokkal hódít, és olyan extrém, rég elfeledett darabok kerülnek a palettára, mint például az overál, kertésznadrág, miniszoknya, csipkés felső és bőrbakancs. Az első számú alapszabály mégis a praktikusság, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lehetsz trendi és egyedi egyszerre. Az utóbbi két év nagy slágerét, a virágkoszorút most már nyugodtan otthon hagyhatod, helyette számos izgalmas újdonság vár rád idén is. A legfrissebb trendekre alapozva három különböző stílusú összeállítást ajánl neked a legnagyobb divatportál.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL