GYERMEK

4 jel, hogy gyermekednek aktív a harmadik szeme

Szerző:
Szabó Anna
A képesség, hogy valaki a felszín mögé lát, egy olyan hatalom, melynek kevesek vannak birtokában. Ezt a belső szemet gyakran emlegetik kapuként, mely egy felsőbbrendű létbe vezet, egy elérhetetlennek tűnő tudatállapotba. Bár a harmadik szem erős összeköttetésben áll a vallási látomásokkal, természetfeletti vagy paranormális gyakorlatokkal, ez csak kevés részét fedi le ennek a fogalomnak.

 

A harmadik szem

A harmadik szem tulajdonképpen, az a képességünk, hogy meglássuk, potenciálisan mi is történhetne körülöttünk. Gyakran gondolják egy 'meta' szervnek, ez a szem azonban az elme és az összes érzék együttese, egy erős érzékszerv. A képesség, hogy érzékeljük és vizuálisan megfejtsük azt az energiát, ami körbe vesz minket. Valójában, látni az energiát, mint egy mentális réteget, ha elvontan szeretnénk fogalmazni. A harmadik szem információkat dolgoz fel, majd összekapcsolja azt az információt más érzékekkel, így megfejthetjük, megérthetjük milyen energia az, amelyet képesek leszünk „látni". Más szóval, az elme kitalál valamit, amit el akar mondani nekünk, és a legegyszerűbb módja, hogy ezt megtegye, az 5 érzékszervünkön keresztül lehetséges.

Ez tűnhet úgy, mint egy misztikus erő, mellyel képesek vagyunk „látni" és „megjósolni" folyamatokat, eseményeket, amelyek nincsenek fizikálisan jelen. Ez túlzásnak tűnhet, de ez egy nagyon is valós és kézzelfogható készség. Elősegíteni ezt a képességet, hogy kiaknázd a harmadik szem erőforrását, alapos felkészülést és állandó elköteleződést követel belső világoddal – hacsak nem vagy képes felfedezni dolgokat már gyermekkorodban, mikor a harmadik szem leginkább a csúcspontján van.

Gyerekek aktív csakrákkal

A csakrák ugyanúgy fejlődnek, mint a fizikai test. Miközben néhány csakra nyitottabbá válik, ahogy idősödünk, vannak, amelyek kisebbek lesznek az idő múlásával. Ajna csakra szanszkrit neve az érzékelés és az utasítás központját is jelenti. A homlokcsakra a két szemöldök közötti pont, a koponya és a tarkó által behatárolt térben nyugszik. Ez a csakra általában a gyerekek esetében aktív, ezáltal ők valóban képesek belelátni a spirituális világba, ám a csakra az idő múlásával egyre kisebb lesz. Ennek ellenére, amíg az Ajna csakra aktív, a gyermek képes fejleszteni pszichikai képességeit, mely képességek még nagyon törékenyek és időérzékenyek. Ebből adódóan, ha nem élesítik és aktiválják őket, egy idő után elhalványulnak.

Ha egy gyerek azzal a természetes képességgel születik, hogy képes ráhangolódni a harmadik szemére, az egy ritka ajándék, melyet nem szabad lebecsülni vagy elherdálni. Nagyon fontos, hogy képességei fejlődjenek, de csakis oly módon, amely nem veszélyezteti érzelmi vagy társadalmi növekedését. A legfontosabb, hogy sok ilyen gyerek elszigeteli magát a társadalomtól azért, hogy hozzáférhessen végtelen, belső világához. Ennek ellenére, aktívan elköteleződnek a valós világ mellett is, hogy biztosítsa magát róla: ő is nő fel, mint egy aktívan részt vevő, szociálisan érzékeny egyén.

Jelek, hogy gyermeked harmadik szeme aktív

Az ilyen gyermekek nem nőnek minden bokorban. Ha porontyod tehát a következő jeleket és tendenciákat mutatja magán, jó, ha tudod, hogy pszichikai képességei még aktívak és működnek, ezért nagy figyelmet és diszkréciót igényel. Nézzük, mik a legfontosabb jelek:

- Szívesebben tölti idejét egyedül, minthogy a társaival játsszon
- Olyan játékokat játszik, amely nagy képzelőerőt igényelnek, például, egyszer csak úgy dönt, hogy teapartit rendez elképzelt játszótársainak
- Szeret közel lenni a természethez, jobban szeret egyedül játszani a természetben, mint a barátaival a játszótéren
- Folyamatosan beszélget, nevetgél vagy játszik az elképzelt barátaival

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL