Napi horoszkóp - 2016-07-13

Kos

Kedves Kos! Ragyogó hangulatban vagy, ma semmi sem árthat kedélyednek. Ha teheted, most vedd ki szabadságodat, mert nyitott, befogadó kész vagy: fogékony az új élményekre, ismeretekre. Könnyebben barátkozol, és arra is alkalmas vagy, hogy megkedveltesd magad ismeretlen emberekkel. Most szerezett ismeretségeidnek később nagy hasznát veszed.

Bika

Kedves Bika! Alig bírod nyitva tartani a szemedet, pilláid egyre lecsukódnak. Szégyenszemre el-elszundikálsz, pedig volna mit tenned: rengeteg a munkád. Ráadásul olyan feladatokkal bíztak meg, melyekkel sokat kell bíbelődnöd. Szokványos feladatok ugyan, de egy-két eltérő, szokatlan részlet gyökerestül változtatja meg az egész alapeszméjét.

Ikrek

Kedves Ikrek! Egy apró flört, amely jóformán csak a szemek között zajlik, még nem borítja fel a régóta nélkülözött nyugalmat. A kellemes bizsergés, amelyet a kedves pillantás okoz, sok mindennel felér, az izgalom visszaadja önbizalmadat, és még annak is meg van a maga varázsa, amikor nem élsz a felkínált lehetőséggel. Ne fogd vissza magad!

Rák

Kedves Rák! Ez egy semmilyen nap. Értelmes dologba ne fogj, értelmetlent meg kár tenni. Inkább menj a városba, nézelődj, akad látnivaló. Vásárolhatnál is magadnak valamit, legalább örömet lelsz az új holmikban. Igaz, a melegben nincs sok kedved a fel-le öltözéshez-vetkőzéshez, úgyhogy ne ruhát, vagy cipőt vegyél, inkább valami csecsebecsét.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Mikor ráébredsz arra, hogy kihasználnak, az önérzeteden esik csorba. Mielőtt begurulnál, gondolkodj egy kicsit. Feltehetően senki sem kényszerített arra, hogy segíts, vagy más helyett dolgozz. Aki szívességet tesz, számítson rá, hogy ez kötelessége lesz később is. Fordított esetben te is így tennél. Csendben fújj takarodót!

Szűz

Kedves Szűz! Csodálatos napra ébredsz. Használd ki minden percét, mert a szerencsés órák mulandóak. Ha munkával tervezed tölteni az időt, és estére tartogatod a szép, feledhetetlen élményeket, már lehet, hogy késő lesz. Vegyél ki egy nap szabadságot, hogy ne vesztegess el egyetlen percet sem. A munka megvár, mi több, megszaporodik holnapra.

Mérleg

Kedves Mérleg! Azt hiszed, nélküled megáll az élet. Úgy gondolod, mindenki pótolható, de te nem. Sajnos csalódnod kell. Kiderül, hogy nélküled is remekül boldogulnak, és partnered is van olyan talpraesett, hogy nem esik pánikba, ha egyedül kell megcsinálnia valamit. Ezt kudarcként éled át, pedig tudomásul kell venned: nem vagy pótolhatatlan.

Skorpió

Kedves Skorpió! Partnered azzal férkőzik kegyeidbe, hogy kitalálja legtitkosabb vágyaidat is. Ne légy követelődző! Tisztában vagy azzal, hogy ő mit engedhet meg magának, és mit nem. Ne kényszerítsd olyan helyzetbe, hogy szégyellnie kelljen magát. A kényes témákat most kerüld. A nyár közepe a hosszan elhúzódó problémák megoldásának időszaka.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ezen a forró nyári napon nincs kedved semmihez. Hangulatod rossz, legszívesebben elbújnál az emberek elől. Úgy érzed, nincs rád senkinek szüksége, mindenkiben csalódtál. Melankóliád azonban pillanatok alatt elpárologhat, elég egy-két elismerő szó, barátságos gesztus, apró sikerélmény a munkában. Ilyenben ma bőven lesz részed.

Bak

Kedves Bak! A csillagok segítenek, csak te is add hozzá a magad részét! Kiegyensúlyozott, kellemes napnak nézhetsz ma elébe. Még az sem izgat fel, amitől máskor a plafonon jársz. A gyerekekkel kedves vagy, az idősekkel megértő. Mindenki ilyen angyalról álmodik. Csak arra nincs magyarázat, vajon hová tűnik ilyenkor a benned lakozó őrmester.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Sorsüldözöttnek tartanád magad, ha nem rendelkeznél a bölcs belátás erényével. Itt nehézkesen megszületett a béke, ott ismét kitört a háború. Az „ott” nem feltétlenül munkahelyedet jelenti, hanem tágabb famíliádat, vagy szomszédodat, netán üzlettársadat. A tanács mindenesetre a régi. Ha van erőd megfogadni, mindenképp kövesd!

Halak

Kedves Halak! Úgy veszed észre, hogy kedvesed érzelmei korántsem önzetlenek. Különböző fortélyokkal igyekszik téged mind nagyobb teljesítményekre ösztökélni. Egyre követelődzőbb! Pénzügyeid ellenőrzését már teljesen kisajátította, mondván, hogy legalább ezt a nyűgöt leveszi a válladról. Azt sem tudod, hányadán állsz. Ugye nem a tönk szélén?

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL