A Skorpió és a szex

A zodiákus szex istenének elég sok mindenhez fel kell nőnie és sok mindent meg kell tudnia valósítani, de a Skorpió könnyedén veszi ezeket az akadályokat.
A Skorpió szexuális merészsége és vágya szinte legendás. Minden egyes hívogató pillantástól, csábító kacsintástól és rejtélyes tekintettől felforr a vére. Ha érzelmileg és szexuálisan csúcsra akarsz járatni egy vad tigrist, akkor pattanj fel a Skorpió sima, ívelt hátára!

A Skorpió szerető szinte természetfeletti libidóval rendelkezik, és imád érzéki gyönyöröket adni, habár kapni sem olyan rossz szerinte. A Skorpió esetében a változatosság a legfontosabb, és imádja úgy megrendezni a dolgokat, hogy mindkét fél számára maximális legyen a kielégülés.

Bárki, aki belép a Skorpió barlangjába, kösse fel a gatyáját, mert itt aztán tartani kell a tempót! A Skorpió az olyan szeretőt imádja, aki soha nem áll le, és akár az örökkévalóságig képes szeretkezni.


A Skorpió nő szexuális beállítottsága

Egy Skorpió nő mellett kevés férfinak van módja unatkozni. Jobb, ha felkészülnek egy hosszú, szenvedélyes éjszakára, ha összeakadnak vele. Partnere fülébe hallkan suttogja legmélyebb szexuális fantáziálását, miközben lágyan harapdálja a fülcimpáját és a legváratlanabb helyzetben benyúl az alsónadrágjába, és finoman simogatni kezdi a férfiasságát. A Skorpió nő bármire képes, csak hogy feledhetetlenné tegye az ominózus éjszakát. Azonnal bizalmas légkört teremt, és ezt nemcsak a legszexibb fehérneműjével éri el. Valahonnan bensője legmélyéről érzi az erős késztetéseket, és semmi sem akadályozhatja meg, hogy meg is valósítsa azokat. Imádja például végignézni, ahogy partnere kielégíti magát - ez hihetetlen örömet okoz neki.


A Skorpió férfi szexuális beállítottsága

A Skorpió férfi egy igazi kéjsóvár "vadállat" - az ágyban vad és meg nem alkuvó. Nála nincsenek tabuk és megszorítások, csak a maximális öröm - ez minden, ami számít neki. Képtelenség nem észrevenni, hogy ő a testi szerelem nagy szakértője, mint ahogy azt sem, hogy mennyire komolyan veszi a szexet. Ha tehát nem állsz még készen az extrém tapasztalatok megszerzésére, akkor időben menekülj, mert később már képtelen leszel rá.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL