LELKIPATIKA

10 jel, hogy igazi Alfanő vagy és nincs szükséged senkire az önérvényesítéshez

Szerző:
Szabó Anna
Mitől lesz valaki Alfanő? Attól, hogy mások felnéznek rá és csillogó szemekkel követik? Vagy, hogy olyan egyéniség, akinek nincs szüksége senkire ahhoz, hogy elérje vágyait, céljait és érvényesítse magát? Mit gondolsz, te mennyire vagy erős, határozott céltudatos? Ez a 10 jel elárulja neked, hogy te vajon ilyen Alfanő vagy-e!

 

Íme, az Alfanő 10 ismertető jele:

  1. Soha nem túl hangos vagy merev, mindig tudja, mit akar, mert a pozitivitás az életében mindig utat talál. Erős bizalmat sugároz magából és ez az, amiért sokan követik őt.
  2. Óriás léptekkel halad át az élet kihívásain, méghozzá csekély kis erőfeszítéssel. Életében mindig jelen van az "együtt" vagyis szívesen dolgozik össze másokkal. Nagyon is kiegyensúlyozott, mert tudja, hogy a dolgokat nem lehet és nem is kell erőltetni.
  3. Mindig elfogadott társadalmi körökben, nem azért, mert sok pénze van vagy olyan a státusza, hanem azért, mert, tiszteletet ébreszt másokban.
  4. Egyszerű és őszinte, és mindig hangot is ad annak, hogy inkább ezt preferálja másokban is.
  5. Tudja, hogy mi a különbség a pozitív és a negatív kritika között, és hogy mire van szüksége az előrelépéshez.

6. Meg van a maga sajátos, kényelmes egyénisége, soha nem érezte annak szükségességét, hogy nevetséges szabályok vagy az aktuális trendek határozzák meg az öltözködését vagy a személyiségét.

7. Nem érzi szükségét annak, hogy versenyezzen másokkal, esetleg csak aggódik, hogy mindig önmagát adja.

8. Okos, és tudja, hogy mit kell tenni egy negatív, kellemetlen helyzetben. Ha kell, megszabadul a rossz kapcsolatoktól, barátoktól és üzleti ajánlatoktól, nem fél bármit is elengedni.

9. Általában van egy erős támogató rendszere, mert csak úgy hihet másokban, ha előbb magában hisz.

10. Nem sajnálja az időt vagy energiát arra, hogy megértse a élet tanításait. Nem engedi, hogy bárki vagy bárki befolyásolja és mindig keresi az előrelépési lehetőségeket.

Ezek után mit gondolsz, te Alfanő vagy?

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL