KÖZÉRZET

Csak két hozzávaló, és eltűntetheted a szervezetedből a parazitákat

Szerző:
Szabó Anna
Ha nagyon vágysz valami édes vagy sós ízre, az nem mindig természetes, különösen akkor, ha ez a sóvárgás sűrűn rád tör. Ha ez így van, akkor lehet, hogy nagyon stresszes az életviteled, ám utalhat arra is, hogy paraziták vannak a gyomrodban.


Ha túl nagy mennyiségben fogyasztasz édességet, azzal tökéletes táptalajt biztosítasz a paraziták megtelepedéséhez, ugyanis a gombák és baktériumok imádják ezt a környezetet. Ha tehát gyakran érzel megmagyarázhatatlan sóvárgást az édes ízek iránt, könnyen lehet, hogy nemkívánatos „lények" élnek benned. Ezt azonban orvosolhatod ezzel az egyszerű recepttel.

Hozzávalók

- 100 gr lenmag
- 100 gr szárított szegfűszeg

Így alkalmazd

Egy kávédarálóban daráld por állagúra mindkét összetevőt, majd 3 napon keresztül keverj belőle 2 evőkanállal akár joghurtba, akár zabkásába, vagy gyümölcslébe. A legideálisabb, ha 3 napot kihagysz, és újra folytatod 3 napig a kúrát, egy hónapon át. Észre fogod venni a különbséget, ugyanis teljesen kitisztíthatod a szervezetedet a baktériumoktól. Természetesen elengedhetetlen, hogy mellette biztosítsd a szervezeted számára a megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitelt.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL